LIGUE 1 / U Parizu ne cvjetaju ruže, a ni legendarni Talijan nije probudio diva iz lučkog grada

Image
Foto: Profimedia

U susretu 7. kola francuskog nogometnog prvenstva "fenjeraš" Clermont je na svom Gabriel Montpied stadionu odigrao 0-0 protiv prvaka Paris St Germaina.

30.9.2023.
23:18
Profimedia
VOYO logo

Clermont je u prvih šest kola osvojio samo jedan bod i čvrsto držao začelje ljestvice. Međutim, aktualni francuski prvak nije uspio probiti obranu domaćina.

Image
POKER U SERIE A /

Ovo se ne viđa svaki dan, četiri gola fenomenalnog Argentinca u pola sata: Milanske momčadi pobjeđuju, rimske gube

Image
POKER U SERIE A /

Ovo se ne viđa svaki dan, četiri gola fenomenalnog Argentinca u pola sata: Milanske momčadi pobjeđuju, rimske gube

Parižani su imali 67 posto posjeda lopte, uputili su 21 udarac, pri čemu 10 u okvir gola, imali su i devet kornera, ali je Clermont na krilima sjajnog senegalskog vratara Moryja Diawa iščupao remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Diawa je na koncu sakupio čak 10 obrana i bio najbolji igrač utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju sedmog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco je pobijedio Marseille sa 3-2 preuzevši vrh ljestvice Le Championnata, ali i produbivši krizu OM-a koji je već pet susret bez slavlja.

Monaco je gubio 0-1 i 1-2, no oba puta se vratio, a potom u drugom poluvremenu stigao do pobjede i prvog mjesta na ljestvici Le Championnata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Kneževine do trijumfa je vukao sjajni 21-godišnji Maghnes Akliouche koji je postigao dva gola i upisao asistenciju. Golom Ilmana Ndiayea u 31. sekundi igre započela je "luda" utakmica. OM je dva puta vodio, ali Monaco se svaki put brzo vratio.

Pierre-Emerick Aubameyang je asistirao, a senegalski reprezentativac postigao svoj prvijenac u dresu Marseillea. Bio je to najbrži gol za OM od rujna 2014. godine kada je Andre-Pierre Gignac protiv Eviana zatresao mrežu nakon 20 sekundi susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, radost gostiju kratko je trajala. Već u osmoj minuti Maghnes Akliouche je izjednačio. Marseille je u 18. minuti stigao do nove prednosti, ovoga puta strijelac je bio Samuel Gigot. Međutim, momčad iz Kneževine još jednom se brzo vratila. Pet minuta kasnije izjednačio je Folarin Balogun. U 25. minuti Monaco je mogao i do vodstva, pucao je Maghnes Akliouche, ali je Pau Lopez sjajno reagirao.

Sjajnu predstavu mladi 21-godišnji Akliouche okunio je u 52. minuti drugim golom na utakmici. Do kraja susreta bilo je nekoliko prilika na obje strane, ali ne i golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo