MOGU ODAHNUTI: / Katalonci videom proslavili završetak zabrane trgovanja nogometašima

Image
Foto: AFP, QUIQUE GARCIA

S početkom zimskog prijelaznog roka završila je Barcelonina zabrana trgovanja nogometašima, a povodom toga klub je objavio poseban video kojim su to proslavili.

4.1.2016.
13:24
AFP, QUIQUE GARCIA
VOYO logo

Zvijezde video priloga su Arda Turan i Alex Vidal, igrači koji su ljetos potpisali s Barcelonom, ali nisu imali pravo nastupa sve do siječnja jer ih klub nije mogao registrirati zbog kršenja prilikom trgovanja igračima mlađima od 18 godina zbog čega su propustili zadnja dva prijelazna roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debi u srijedu

Ta zabrana završila je u ponedjeljak pa ova dva nogometaša sada imaju pravo nastupa te se očekuje da bi mogli debitirati u srijedu u Kupu kralja protiv Espanyola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Barceloninom videu pod imenom ‘Vrijeme je za igru’ Turan i Vidal su predstavljeni su u dresovima s brojevima sedam i 22. Turan je tako naslijedio dres koji su nosili Pedro, Figo, Larsson, Villa i drugi, dok je Vidal uzeo broj koji je do Xavijevog odlaska iz Barcelone nosio DaniAlves.

Sada kad je istekla zabrana Barcelona će registrirati 77 novih nogometaša u svim kategorijama, a ispod pogledajte popis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo