MOGLO BI BITI ŽESTOKIH REAKCIJA: / 'Oko sokolovo' tvrdi da je Hajdukov gol bio neregularan - 'Igrači su možda obmanuli suca'

Image

Strahonja je najviše vremena posvetio analizi pobjedničkog gola Hajduka protiv Istre

12.4.2021.
21:58
VOYO logo

Bivši sudac, a danas ekspert za suđenje i stručni komentator, Marijo Strahonja, komentirao je sporne situacije iz prošlog kola Prve HNL u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Strahonja je najviše vremena posvetio analizi pobjedničkog gola Hajduka protiv Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je prekršaj na Bosančiću i do kornera uopće nije trebalo ni doći", komentirao je tako Strahonja situaciju koja je prethodila golu Hajduka protiv Istre.

Image

11.04.2021., Pula, stadion Aldo Drosina - Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk. Stanko Juric

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Kačaniklić je u kaznenom prostoru igrača Istre, a ovaj je loptu izbio u korner nakon kojeg je Simić zabio. Sudac to povlačenje nije primijetio, a nije ni Bosančić tražio prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedostatak reakcije igrača Istre je možda i obmanuo suca", pojasnio je Strahonja. Ustvrdio je zatim da pogodak Hajduka možda i nije regularan.

"Teško je procijeniti, lopta je prešla gol-liniju i pomoćnik je sjajno reagirao. Međutim, čini se da je Vušković igrao rukom, ali teško je reći je li zbog toga lopta promijenila smjer. VAR soba je morala uočiti nepravilnosti ako ih je bilo", veli Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo