MODRIMA NAKON VELIKE NOĆI STIGLO UPOZORENJE: / 'Zbog toga bi protiv jačih momčadi imali puno više problema'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamu je došao na korak do Lige prvaka

14.8.2019.
11:57
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Čarobna noć Modrih u Budimpešti sasvim sigurno dugo će se pamtiti. Promašeni penal BrunePetkovića u posljednjim minutama utakmice nedostajao je da hrvatski prvak s pet golova u mreži Ferencvarosa napusti Groupama Aerenu. Ovako su ostvarili drugu najveću europsku pobjedu u gostima nakon 30. rujna 1997. kada su s 5-0 šokirali Grasshopper usred Züricha.

Image
PALI SE CRVENI ALARM NA MAKSIMIRU: /

Evo koje su sve opasnosti Rosenborga i čega se Dinamo treba najviše paziti

Image
PALI SE CRVENI ALARM NA MAKSIMIRU: /

Evo koje su sve opasnosti Rosenborga i čega se Dinamo treba najviše paziti

"Dinamo je, kako je trener i najavio, od prve minute pokazao tko su i što su u odnosu na Ferencvaros. To su i demonstrirali na terenu“, započeo je bivši Dinamov trener IlijaLončarević razgovor za Net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki dio utakmice naša partija je bila blizu perfekcije, poručio je pak Nenad Bjelica poslije susreta. Što onda nije bilo dobro?

Obrana nesigurna

'Igrači Dinama pokazali su sve svoje vrijednosti, a pokazali su i na momente i neke slabosti što se tiče faze obrane kad bi neka malo jača momčad napravila puno više problema nego što je Ferencvaros napravio. To je sastavni dio kvalifikacije, ali ne treba gledati sitnice i samo negativnosti. Pozitiva je da je momčad sa svojim velikim i hrabrim pristupom donijela pobjedu koja je apsolutno zaslužena i tu nema puno priče“, smatra Lončarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

U sljedećem kolu, Modre čeka Rosenborg. Norvežani su u obje utakmice slavili s 3-1 protiv Maribora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rosenborg je ozbiljna momčad, tipična skandinavska ekipa koja igra tvrdi nogomet. Imaju dobrog centarfora i opasna krila. Igrao sam svojevremeno protiv njihovog trenera i znam njegov sistem igre", analizirao je Bjelica A evo što kaže Lončarević.

Image

04.01.2009., Zagreb - Stadion NK Dinamo, Plavi salon. Nogometni klub Dinamo predstavio je u 13 sati svoja pojacanja. Profesionalni ugovor s modrima potpisat ce sest polaznika Dinamove omladinske skole, te igraci Miroslav Slepicka, Adrian Calello i Ilija Sivonjic. Ilija Loncarevic. Photo: Davor Puklavec/24sata

Vjeruje u Dinamo

"Dinamo je favorit i treba biti favorit. Imaju dobru priliku za ulazak u Ligu prvaka. Ne vjerujem da je neće iskoristiti pogotovo ako ostane sve ovako. Mislim da vjerojatno neće niti jedan igrač otići dok ne završe kvalifikacije. Imaju velike šanse i nadam se da će ući u Ligu prvaka. To bi sad bio iskorak od prošle sezone i to je onda rezultat hvale vrijedan i tu nema puno priče", završio je poznati trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to njihov prvi međusobni dvoboj u europskim kup natjecanjima. Prva utakmica na rasporedu je 21. kolovoza u Maksimiru, a uzvrat je 27. kolovoza u Norveškoj.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo