MODRIĆU SIGURNO NIJE BILO SVEJEDNO OVO ČITATI: / Ugledna Marca pokopala Vatrenog i ekipu u samo jednoj rečenici

Image
Foto: Profimedia

Marca je žestoko izribala Luku Modrića i njegove suigrače i to baš uzevši Ramosa za primjer

8.8.2020.
16:16
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja probili su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj utakmici odigranoj pred praznim tribinama stadiona Etihad svladali gostujući Real Madrid s 2-1 (1-1), istovjetnim rezultatom kojim su slavili i u prvoj utakmici odigranoj prije pet mjeseci u Španjolskoj.

Zaista, nije to bilo baš najbolje izdanje momčadi Zinedinea Zidanea. City je dominirao od samog početka, bili su organiziraniji, rastrčaniji, motiviraniji, a Real je izgledao baš dijametralno suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako to baš i nije neko opravdanje jer jedan igrač ne bi trebao sačinjavati momčad, ali Real u ovoj utakmici nije mogao računati na kapetana Sergija Ramosa i to se itekako osjetilo na terenu. Obranu su im "držali" Raphael Varane i Eder Militao, a teško je ocijeniti tko je bio gori, vjerojatno Varane koji je poklonio gol Cityju, ali sve u svemu nisu se proslavili.

Image

Real Madrid's Luka Modric (centre) warms up prior to the UEFA Champions League, round of 16, second leg match at the Etihad Stadium, Manchester. Friday August 7, 2020. See PA story SOCCER Man City.,Image: 550773849, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, No Commercial Use, Model Release: no

Ubili ih jednom rečenicom

Sve je to s tribina pratio baš kapetan Sergio Ramos, a kako na Etihadu nije bilo navijača moglo ga se čuti kako navija, motivira i dobacuje s tribina cijelu utakmicu i baš je to zapelo za oko novinarima uglednog španjolskog sportskog dnevnika Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je žestoko izribala Luku Modrića i njegove suigrače i to baš uzevši Ramosa za primjer.

"Ramos je ponovo pokazao kako se jedan kapetan treba ponašati. Cijeli meč bodrio je svoj tim i vidjelo se da mu je teško što ne može igrati", napisala je Marca i onda u jednoj rečenici pokopala Realove igrače. "On je svojim savjetima i bodrenjem učinio više nego igrači koji su bili na terenu", zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo