MODRIĆU I EKIPI SIGURNO JE PAO MRAK NA OČI: / Marca tvrdi da je ovaj 'ukleti tip' jedina prepreka Realu u utakmici za naslov

Image
Foto: Profimedia

Imat će Real veliku prepreku na putu do novog naslova

16.7.2020.
13:02
Profimedia
VOYO logo

Madridski Real ima priliku u 37. kolu španjolske Primere osigurati naslov prvaka. Igraju protiv Villarreala u četvrtak navečer, a pobijedi li osigurat će naslov bez obzira ishod utakmice Barcelone i Osasune.

Međutim, imat će Real veliku prepreku na putu do novog naslova. Dakako, Villarreal će svakako pružiti otpor jer bore se za ulazak u Europu, ali Madriđani se puno više plaše suca Alejandra Hernandeza Hernandeza. Naime, u posljednjih deset utakmica koje je ovaj sudac sudio Realu, Madriđani su gubili čak pet puta i dva puta je remizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Spanish referee Alejandro Jose Hernandez Hernandez shows a yellow card to Real Madrid's Spanish midfielder Marco Asensio (L) during the Spanish league football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2019.,Image: 416923120, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ogorčeni na suca

Posljednji meč u kojem je Hernandez sudio Realu bio je onaj u veljači protiv Levantea, a tada su također loše prošli, izgubivši s 1:0. Tvrdili su tada igrači Reala da su oštećeni za čak dva penala i vjerojatno jesu jer su igrači Levantea dva puta igrali rukom u svom kaznenom prostoru.

Kapetan Sergio Ramos je nakon te utakmice podivljao i javno napao suca Hernandeza. "Ogorčen sam suđenjem i ponašanjem suca Hernandeza Hernandeza. Za razliku od ostalih sudaca, koji imaju poštovanja prema kapetanima i s kojima možemo pričati, on je bahat. Prema meni se ponašao izrazito bezobrazno pa sam ga pitao ima li nekih problema sa mnom, pa da ih onda i riješimo. Onda mi se osvetio time da mi je dao žuti karton i to nakon što su mene udarili laktom i nagazili mi na stopalo", kazao je to Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

The referee Hernandez Hernandez showing yellow card to 04 Sergio Ramos from Spain of Real Madrid during La Liga match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou on December 18, 2019 in Barcelona, Spain. Cordon Press,Image: 488850603, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ukleti sudac

Isto tako, igrači Reala optužuju Hernandeza da im je upropastio derbi s Barcelonom. Odigrali su 0:0, a ovaj je poništio gol Garethu Baleu i opet nije dosudio dva penala za Real.

Valja spomenuti kako je ugledna španjolska Marca u najavi utakmice naglasila da Realu protiv Villarreala sudi "ukleti sudac" i da bi baš on mogao biti najveća prepreka Madriđanima u utakmici za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo