MODRIĆU I EKIPI NIJE BILO SVEJEDNO: / Procurili detalji iz svlačionice. Zidane podemonio i urlao na igrače nakon pobjede

Image
Foto: Profimedia

Ovakvo ponašanje Zidanea bilo je veliki šok za momčad jer trener inače nije sklon verbalnim napadima na svoje igrače

15.6.2020.
13:49
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Real Madrid pobjedom 3-1 protiv Eibara krenuo je u nastavak La Lige koja je mirovala tri mjeseca zbog pandemije koronavirusa. "Kraljevski klub" je rutinski stigao do tri boda i tako nastavio lov za vodećom Barcelonom.

Real je sav posao obavio u prvom poluvremenu postigavši tri gola, a strijelci su bili Toni Kroos (4), Sergi Ramos (30) i Marcelo (37).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li problem bio u našoj fizičkoj spremi ili u nekom drugom elementu, ali nije bilo dobro. Prvo poluvrijeme smo bili jako dobri i uvjerljivi. Osvojili smo važna tri boda, ostalo je još samo deset utakmica... Možda je drugi dio bio takav jer je sve oko prvog bilo sjajno pa su se igrači opustili. Morao sam napraviti neke promjene", govorio je pomalo ljutiti Zinedine Zidane tako nakon utakmice se Eibarom, međutim, Marca piše kako je u svlačionici nakon susreta bio pakao.

Image
Foto: Profimedia, AFP

Zinedine Zidane

Opravdano poludio

Zidane je, kako piše ugledni španjolski sportski dnevnik, bio bijesan jer su njegovi igrači odigrali loše nakon 3:0 vodstva i navodno je urlao na njih u svlačionici. Marca naglašava kako je ovakvo ponašanje Zidanea bilo veliki šok za momčad jer trener inače nije sklon verbalnim napadima na svoje igrače, posebice ne nakon pobjede. No, vele da je ovaj put podemonio jer ih je na to upozoravao tijekom utakmice, a nisu reagirali niti nakon što je promijenio četiri od pet igrača u vrlo ranoj fazi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je Eibar uspio i smanjiti na 3:1, a Zidanu je to bio valjda okidač i odlučio ih ne malo izgrditi. Real zaostaje za Barcelonom samo dva boda i činjenica je da se više ne smiju ovako opuštati. Zamalo su tako prosuli bodove i ranije s Levanteom kada su vodili 3:0 pa na kraju izvukli 3:2, a slično je bilo s Granadaom kada su imali 3:0 pa su ovi smanjili na 3:2 i na kraju su se morali spašavati u zadnjim minutama kada su povisili na 4:2.

Real u sljedećih tjedan dana igra vrlo teške utakmice s Valencijom i Sociedadom, koji neće imati popusta jer love mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a Zidane je svjestan da se njegova momčad neće smjeti ovako opuštati kao protiv Eibara pa im je, kako tvrdi Marca, pripremio još jedno čitanje bukvice i to nakon današnjeg treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo