Ovo nije normalno: Pogodite koliko traže za Modrića!

Mario Mamić, sin Zdravka Mamića i agent hrvatskog nogometaša Luke Modrića, već je prije dva tjedna bio u Madridu i održao sastanak s predstavnicima Reala, piše Marca.

27.6.2012.
18:05
VOYO logo

Dokaz je to da već dulje vrijeme traje operacija transfera 26-godišnjeg veznjaka iz Tottenhama u Real Madrid. Pregovori dvaju klubova su, navodi, Marca, i dalje u tijeku, a glavno pitanje su još uvijek financije.

Tottenham, baš kao prošle sezone, svojim nerealnim zahtjevima izluđuje Modrića, navodno želi izvući oko 50 milijuna eura odštete, a spominjalo se da bi u jednoj varijanti pristao na dolazak Nurija Sahina, dakako uz pozamašan novčani iznos. Real, pak, želi zaključiti transfer s otprilike 35 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, španjolski sportski dnevnik tvrdi da Modrić ima ponude Chelseaja i Manchester Uniteda, ali i dvaju ruskih klubova od kojih je jedan bogati Anži iz Mahačkale. Financijski bi za hrvatskog reprezentativca najisplativiji bio odlazak u Rusiju, ali novac, piše Marca, nije najvažniji Modriću, više ga u ovom trenutku zanima sportski dio priče.

I dok se Luka bori za odlazak iz Tottenhama, druga velika zvijezda kluba s White Hart Lanea sigurno ostaje u Londonu. Gareth Bale produljio je vjernost Spursima do 2016. godine. Bale (22) je potpisom četverogodišnjeg ugovora riješio sve dileme oko njegovog toliko spominjanog odlaska iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xrly0y?logo=0

"Ovdje sam već pet godina i uživao sam svaku minuti provedenu na White Hart Laneu. Navijači su bili toliko dobri prema meni i volio bih im se odužiti svojim igrama", rekao je Velšanin te nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub napreduje i želim biti dio toga. Presretan sam zbog novog ugovora. Obožavam ovaj klub i njegove navijače, te mi je cilj pomoći da se vratimo u Ligu prvaka gdje nam je uostalom i mjesto. Imamo jako dobru mladu momčad koja mora zajedno surađivati kako bismo se vratili na veliku pozornicu", izjavio je veli Bale.

Velšanin je dosada odigrao 160 utakmica za Spurse u kojima je postigao 29 pogodaka. Najupečatljiviju utakmicu odigrao je prije dvije sezone u osmini finala Lige prvaka protiv milanskog Intera kada je u pobjedi 3:1 postigao sva tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo