MODRIĆ U PRVOM NASTUPU OVE SEZONE ODUŠEVIO ŠPANJOLCE: / 'Hrvat i s 35 godina ima još uvijek puno toga za pokazati'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je igrao za goste do 70. minute

21.9.2020.
8:12
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Real Madrid u novu sezonu ušao je skromnom predstavom i rezultatom 0-0 protiv Real Sociedada na stadionu Anoeta u San Sebastianu.

"Kraljevski klub" je imao gotovo 70 posto posjeda lopte, gosti su uputili 16 udaraca, a imali su i 11 kornera, ali nisu uspjeli slomiti obranu baskijskog sastava. Luka Modrić je za goste igrao do 70. minute. Realu je to bio prvi nastup ove sezone, dok je Real Sociedad ubilježio i drugi remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je najaktivniji igrač na terenu u prvom poluvremenu. Nakon tolike rasprave tko će dobiti prednost Modrić ili Odegaard, Zidane je to u ovoj utakmici riješio tako da ih je stavio obojicu u igru od prve minute", navodi Marca.

Image

single club/league/player publications/services.

Luka Modric of Real Madrid Real Sociedad v Real Madrid, LaLiga Santander, date 2. Football, Reale Arena Stadium, San Sebastian, Spain - 20 SEPT 2020,Image: 558942234, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Mundo Deportivo također ističe Modrićevu dobru igru u prvom poluvremenu i pad u dugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je pokazao da i s 35 ima još puno toga za ponuditi. Iako je posljednjih sezona izgledalo kako da je u padu, bio je jedan od najboljih na terenu u prvom poluvremenu", navodi katalonski Sport.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo