VIDEO: / 'Sviđa mi se Modrić, on je sjajan igrač!'

Nogometaši Real Madrida su s "pola gasa" riješili problem zvan Zaragoza u sklopu 10. kola prve španjolske lige.

3.11.2012.
14:44
VOYO logo

U dosta mirnoj utakmici Real je s dva "blitzkriega" sredinom prvog poluvremena i na samom kraju susreta riješio pitanje pobjednika. Nakon Modrićevog kornera Gonzalo Higuain "zakucao" je loptu u praznu mrežu s pola metra udaljenosti u 23. minuti, a svega dvije minute kasnije drugi je Argentinac, Angel di Maria, povisio na 2:0.

Di Mariji je prvi udarac s desne strane Realova napada najprije blokiran, zatim mu je drugi obranio golman Roberto Jimenez, ali kod trećeg udarca vještog Argentinca nije bilo pomoći. Di Maria je efektnim poluvolejem praktički riješio pitanje pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme bila je više uspavanka nego nogometna utakmica, ali su gledatelji svejedno u samom smiraju utakmice vidjeli dva pogodaka. Ovoljetno pojačanje Michael Essien podigao je na 3:0 u 89. minuti nakon asistencije Karima Benzeme, a onda je u drugoj minuti sudačke nadoknade Modrić s 18-ak metara lijevom nogom (?!) sjajno pogodio donji desni kut vratara Jimeneza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to prvi pogodak Modrića u "kraljevskom" dresu otkako je ovoga ljeta pristigao iz engleskog Tottenhama.

''Izgubio je više lopti nego što je trebao'', kritizirao je Luku dnevnik AS, no Jose Mourinho bio je više nego zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđa mi se Modrić, navikava se i dobro radi svoj posao. On je sjajan igrač", rekao je Mourinho nakon utakmice, hvalio ga je i sportski direktor Reala Emilio Butragueño:

"Sjajna je vijest da su Modrić i Essien su Modrić i Essien zabili. Svaki put sve bolje i bolje sudjeluju u u igri momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid - Zaragoza 4:0 (Higuain 23, Di Maria 25, Essien 89, Modrić 90+2) Malaga - Rayo Vallecano 1:2 (Demichelis 49 / Piti 11, 61) Barcelona - Celta 3:1 (Adriano 21, Villa 26, Jordi Alba 61 / Bermejo 24)

Redoslijed: 1. Barcelona 28, 2. Atletico Madrid 25 (-1), 3. Real Madrid 20, 4. Malaga 18, 5. Betis 16 (-1)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo