MODRIĆ, RAKITIĆ I DRUŠTVO SE VRAĆAJU NA TRAVNJAKE: / Premijer potvrdio nove mjere, uskoro nastavak prvenstva?

Image
Foto: Profimedia

Španjolsko prvenstvo je prekinuto 13. ožujka

3.5.2020.
9:02
Profimedia
VOYO logo

Nogometna natjecanja u Španjolskoj mogla bi se nastaviti vrlo brzo. To se može zaključiti iz postupka premijera Pedra Sancheza koji je potvrdio novi set mjera u borbi s koronavirusom koje će stupiti na snagu 4. svibnja, prenose španjolski mediji.

Image
MODRIĆ, RAKITIĆ I VRSALJKO KREĆU S TRENINZIMA U KLUBOVIMA: /

'Imamo testove za virus i sve je spremno'

Image
MODRIĆ, RAKITIĆ I VRSALJKO KREĆU S TRENINZIMA U KLUBOVIMA: /

'Imamo testove za virus i sve je spremno'

Klubovi će od sljedećeg tjedna ponovo održavati treninge, u cijeli proces bit će uključeno detaljno testiranje na virus, a La Liga još odlučuje o datumu kada će se prvenstvo nastaviti. Izvjesno je da će to biti u svibnju ili najkasnije lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja više pratim košarku negoli nogomet, ali nadam se da će se uskoro nastaviti nogometna natjecanja. Kada će to biti, o tome će odlučiti Nogometni savez i vodstvo La Lige. No, mislim da ćemo zasad nogomet moći gledati samo putem tv ekrana, a za odlazak na stadione morat ćemo još pričekati", rekao je španjolski premijer.

Stanje se poboljšava

Španjolska je među zemljama koje su najteže pogođene pandemijom koronavirusa, a nakon što se popravila epidemiološka situacija vlada je počela ublažavati restrikcije. Građani su bili u karanteni od 14. ožujka i u subotu, nakon 50 dana, život se vratio na ulice Španjolske jer je vlada dopustila stanovnicima izlazak iz stanova na sat vremena kako bi se individualno bavili sportom ili šetali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska ima više od 216.000 zaraženih koronavirusom, a 25.100 ljudi je preminulo. Više umrlih imaju samo SAD, Italija i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Briljantna Marca

Marca je povodom nastavka prvenstva objavila genijalnu naslovnicu. Na njoj je fotomontaža trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea, Barcelone Quiquea Setiéna i Atletico Madrida Diega Simeonea sa zaštitinim maskama.

Image

"Nogomet koji dolazi", piše na naslovnici španjolskog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Španjolskoj nastupaju hrvatski igrači Ivan Rakitić (Barcelona), Luka Modrić (Real Madrid), Šime Vrsaljko (Atlético Madrid), Ante Budimir (Mallorca), Filip Bradarić (Celta Vigo), Toni Datković (Huesca), Ante Ćorić (Almería) i Antonio Milić (Rayo Vallecano).

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo