Luka Modrić ostao bez teksta na Mamićev potez

Hrvatska nogometna reprezentacija trebala je održati trening u Velikoj Gorici, ali ga je oluja 'prebacila' na pomoćni teren u Maksimiru.

11.11.2013.
13:18
VOYO logo

"Raspoloženje u reprezentaciji je dobro, osjećam se dobro. Kod nas je kao i uvijek sve dobro. Znamo što nas čeka, vjerujem da ćemo se dobro spremiti u ovih nekoliko dana", rekao je Luka Modrići na pitanje o događajima u kvalifikacijama rekao:

"Iskreno, ne bih se htio vraćati prošlost. Moramo gledati prema naprijed, ništa nije izgubljeno. Znamo da nismo igrali dobro, ali sad da se vraćam u prošlost i da se pitam zašto je tako bilo, to je nepotrebno. Sve je na nama, moramo biti pravi. Kad smo bili pravi, nikad nismo imali problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luku ne brinu najave o snijegu i zimi na Islandu.

"Ne smijemo se baviti vremenskim uvjetima. Evo, prvi trening je bio regeneracijski, odradili smo dobru pripremu za Island zbog vremenskih uvjeta", kazao je veznjak Reala o hladnoći u Zagrebu i na pitanje o Sammiru kratko poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir nije tema, nego reprezentacija. Želim pričati samo o reprezentaciji. On u ovoj akciji nije reprezentativac."

Uspoređujući ove s prošlim dokvalifikacijama za EURO protiv Turske Modrić je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima razlike, sad se promijenio izbornik, onda je Bilić ostao na klupi. Osjećamo isti pritisak, u pitanju je veliko natjecanje, još veće od EURA. Dosta momaka još nije bilo na Svjetskom prvenstvu, a to silno žele i vjerujem da ćemo svi dati sve od sebe i uspjeti. Odlazak na SP je uspjeh i za pojedinca i za momčad."

Novinare je zanimalo i koje promjene Luka očekuje od Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno će biti promjena, no opet bih želio reći da je sve na nama igračima. Novi izbornik nosi atmosferu, ali sve mi igrači nosimo u svojim glavama. Moramo igrati nogomet kakav znamo igrati. Vjerujem da su igrači tu najvažniji. Što se tiče nas igrača, mi uvijek dolazimo pozitivni u reprezentaciju. I kod Nike i kod Igora... Meni je uvijek isto, jedva čekamo vidjeti jedni druge."

Za kraj je Luka zaključio o suparniku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam nekoliko Islanđana, Sigurdsson je pravi, Gudjohnssen je stari lisac, igrao sam s njim godinu dana. Opasni su baš zato jer imaju dosta dobrih igrača."

"Nisam bio ni na EURU ni na Svjetskom prvenstvu. Meni je to veliki motiv. Island nije slučajno drugi u skupini i na nama je da konačno to presiječemo i odlučimo", kazao je preporođeni Dejan Lovren, koji odlično igra za Southampton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Engleskoj se dogodila promjena, čim sam sretan i zadovoljan, a jesam, onda igram bolje. Imamo dobru momčad u Southamptonu i zaista uživam tamo."

O suparniku ne zna previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek ćemo gledati videosnimke Islanđana, no znam da su ofenzivno dobri. Sigurdsson iz Tottenhama je veoma dobar igrač i baš dobro igra u Premiershipu. No, iskreno, ne želim previše pričati o njima."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo