Modrić otvorio dušu i otkrio kakav je zapravo Cristiano Ronaldo

'Real je vrh i nedvojbeno sam bio sretan čovjek što su me htjeli.

5.10.2013.
13:21
VOYO logo

"Vidim se u Realu! Osim što je klub top, u Madridu se obitelj osjeća fenomenalno. U nogometu je teško planirati, ali da se mene pita, želio bih do kraja karijere biti igrač Reala. Naravno, s trofejima. Neću ni zamišljati još jednu sezonu bez nekog naslova", rekao je naš reprezentativac o svojoj nogometnoj budućnosti.

Nakon lošijeg starta postao je miljenik Realovih navijača, a to nije mala stvar, ovacije Santiago Bernabeua ne dobija baš svaki igrač u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ah kako, to je nešto posebno, što teško mogu riječima opisati. Kao da si ostvario individualni trofej. Vjerujem da je publika prepoznala kako dajem sve od sebe i da interes momčadi bezuvjetno stavljam ispred bilo kojeg drugoga. Meni je svaka utakmica za Real, a posebno svaka na Bernabeu, doživljaj privilegija koji stalno moram opravdati. Znam da očekivanja stalno rastu, da se naklonost može okrenuti ako se i na tren opustiš, podbaciš", rekao je Luka i istaknuo:

"Publika Bernabeua vrlo je zahtjevna i puno očekuje, kako i treba biti u Realu. Sve mi je to dodatni motiv i nema šanse da moj pristup ikad bude drugačiji nego je sad. Učinit ću sve da i učinak bude na razini kojeg očekuje publika, odnosno trener i Real."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je i u dobrim odnosima s Cristianom Ronaldom, otkrio je neke detalje o ponajboljem nogometašu na svijetu.

"Točno je da se Ronaldo prema meni od prvog dana postavio tako da mi pomogne u prilagodbi Realu i postali smo uistinu bliski. Stvarno me se dojmio time koliko je uviđavan i zapravo jednostavan i dobar čovjek, s kojim možeš o svemu pričati. Kakva je zvijer od igrača znao sam, ali zašto uspijeva kao 'number one' brzo sam shvatio iz načina na koji trenira i podređuje se poslu. Cristiano je stvarno fenomen."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/dZPOvPr7ZbE

Imali ste još jednog vrhunskog suigrača - Mesuta Özila, jeste li iznenađeni njegovim odlaskom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu te danas malo toga može iznenaditi, ali iskreno, Özilov odlazak ipak me zatekao. I to prije svega jer se apsolutno ništa nije govorilo ili naslućivalo o odlasku tako kvalitetnog igrača. No, to je njegova odluka i stvar kluba, sigurno je da postoje opravdani razlozi zašto su tako odlučili. Slično kao i Higuain, s kojim sam se odlično slagao, Arbeloa, Callejon koji su otišli u Napoli."

Na treningu Reala s vama i danas igra Ancelottijev asistent, Zidane. Kakav je Zizou danas na travnjaku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uh, Zinedine… Kako izgleda na terenu, i kako barata s loptom, bio bi i te kako pojačanje, ha, ha... Iznenadio sam se kako je mirna i gotovo povučena osoba, vrlo ponizan za čovjeka koji je obilježio jednu epohu nogometa. Ne priča puno, ali stalno podržava igrača, pravi pozitivac", zaključio je Modrić razgovor za Sportske novosti.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo