MODRIĆ OSVANUO NA NASLOVNICI UGLEDNOJ ŠPANJOLSKOG LISTA: / 'Odigrao je samo jednu kompletnu utakmicu ove sezone'

Image
Foto: Profimedia
2.11.2019.
9:12
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid u subotu navečer na svom Santiago Bernabeuu dočekuje uvijek neugodni Betis u susretu 12. kola Primere. Ekipa Zinedinea Zidanea počela je polako hvatati nekakvu formu, a svakako ih je dodatno podigla visoka 5:0 pobjeda u srijedu protiv Leganesa.

Proradio je Eden Hazard, konačno, a Thibaut Curtois nije primio pogodak već drugu utakmicu za redom, što je za njegovu karijeru u Realu pravo čudo. No, manje više svi se pitaju što je s Lukom Modrićem. Hrvat je ove sezone odigrao samo 274 minute, a svih 90 minuta odradio je samo u jednoj utakmici, onoj protiv Club Bruggea u Ligi prvaka. Imao je Modrić problema s ozljedama, a bio je i pod sankcijama zbog crvenog kartona, međutim, činjenica je da Modrić više ne može igrati onoliko koliko je nekada igrao, ali opet činjenica je da ga Real sada silno treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je to bila tema posljednjeg članka slavnog španjolskog nogometnog dnevnika AS-a, a čak je osvanuo na naslovnici. "Modrić je u fokusu", to je naslov AS-ova članka o Modriću u kojem pišu kako će Zidane sada vjerojatno tražiti Hrvata da istupi i počne više igrati. Fakt je da Francuz više ne može forsirati samo Kroosa i Casemira te da će morati i njih odmarati, a da bi tu sada trebao uskočiti Modrić, koji polako hvata formu.

Image

Čeka se pravi Luka

"To će otvoriti mjesta za Modrića koji mora početi skupljati veću minutažu. Protiv Bruggea je odigrao jedinu kompletnu utakmicu u sezoni i Luka više nema snage za dvije utakmice tjedno. Bez Kroosa je Real protiv Mallorce izgledao užasno i Modrić bi se trebao pobrinuti za taj dio protiv Betisa jer će vjerojatno započeti od prve minute", stoji u tekstu AS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, razloga za brigu zaista ne bi trebalo biti. I ono malo što je igrao, Modrić je ove sezone odigrao sjajno. Ušao je protiv Villarreala i asistirao, protiv Granade je u manje od sat vremena, koliko je igrao, zabio prekrasan pogodak, a protiv Leganesa je odradio zadnjih pola sata i upisao asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo