OBJAVLJEN VIDEO NOVE VRHUNSKE PREDSTAVE VATRENOG: / 'Pokazali smo da možemo pobijediti svakoga'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac odigrao je još jednu odličnu utkamicu u dresu Kraljevskog kluba.

15.2.2018.
9:04
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida mogu biti sasvim zadovoljni nakon što su u prvoj utakmici osmine finala protiv PSG-a uspjeli doći dio preokreta i slaviti s 3:1. Nisu stvari izgledale bajno po momčad Zinedinea Zidanea. Adrien Rabiot zabio je u 33. minuti za vodstvo gostiju. Ronaldo je potom u 45. minuti realizirao kazneni udarac da bi do konačnog preokreta došlo u posljednjih desetak minuta susreta. Portugalac je drugim golom na utakmici u 83. minuti stigao do brojke od 101. pogotka za Real u Ligi prvaka, da bi Marcelo u 86. stavio točku na 'i'.

Image
MODRIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: /

'Da, seks je dobar, ali jeste li vidjeli kako igra? Obožavam ga, sinu ću dati ime po njemu'

Image
MODRIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: /

'Da, seks je dobar, ali jeste li vidjeli kako igra? Obožavam ga, sinu ću dati ime po njemu'

"Ovaj rezultat je za nas dobar. Igrali smo dobro od samog početka pa do kraja i sada smo zadovoljni. Ovo je bilo samo prvo poluvrijeme. Čeka nas još jedno, ali igrom kakvu smo prezentirali večeras možemo pobijediti svakoga. Ovo nam je do sada bila vjerojatno najvažnija utakmica u sezoni. Puno nam je značila", izjavio je Luka Modrić poslije susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dobrom putu

"Bili smo na razini u svakom aspetku igre i nismo im dali da nam stvaraju puno prilika. Međutim, normalno je da su ih imali nekoliko s obzirom na kvalitetu koju posjeduju. Na dobrom smo putu, samo moramo ovako nastaviti. Prije ove utakmice šanse za prolazak bile su 50-50, ali sada se može reći da smo mi favoriti. No, dug je put pred nama. Moramo se pripremiti za prvenstvene utakmice kao i za uzvrat", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od junaka susreta bio je Marcelo.

"Moramo vjerovati u sebe. Pogodak posvećujem Zidaneu jer smo uz njega do kraja. Nogomet se brzo mijenja, a mi želimo biti bolji. Danas je bio poseban dan i sretno smo zbog igre koju smo pružili", kazao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila važna pobjeda. Dobro smo započeli, ali oni su zabili. Liga prvaka je takva. Momčad Reala je iskusna, igra se 90 minuta i željeli smo dobar rezultat doma. Sada imamo prednost. Željeli smo zabiti prije poluvremena, ali znali smo koliko su oni opasni. Znali smo da moramo raditi pritisak kada imaju loptu. U drugom poluvremenu imali smo više prilika i zabili smo dva gola", riječi su Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo