Modrić odlazi u Manchester za iznos od kojeg boli glava?

21.2.2012.
8:52
VOYO logo

Modrić je u dosadašnjem dijelu sezone (u Premiershipu) igrač koji je najviše puta pokušao dodati ili ubaciti loptu prema svojim suigračima - čak 1.691 pokušaj.

Pritom je šest puta uspio direktno utjecati na postizanje pogotka (asistencija), te je sam tri puta bio strijelac u 23 nastupa u Premiershipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velikim dijelom zahvaljujući njemu, Tottenham trenutno drži treće mjesto engleskog prvenstva sa svega sedam bodova manje od vodećeg Manchester Cityja i pet manje od Manchester Uniteda.

U isto vrijeme Daily Mail je objavio novu priču o Modrićevom megatransferu. Po konstrukciji ovog engleskog dnevnika, Manchester United sprema ponudu od 60 milijuna eura za Luku te ga na ljeto po svaku cijenu planira dovesti na Old Trafford. Zasad je to samo jedna od priča, ali s obzirom na nedostatak kvalitetnih veznjaka u Engleskoj i imidž koji si je radom i kvalitetom stvorio Modrić, sve je moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Manchester Uniteda otkrio je engleskim medijima koliko će još voditi Crvene vragove. "Kao prvo, želim otići kao pobjednik. Nadam se da ću uspjeti. Ne znam koliko ću još trajati, no posluži li me zdravlje, mislim da mi još 2-3 godine na klupi neće naškoditi", otkrio je legendarni Škot. Ferguson je, podsjetimo United preuzeo u studenom 1986. godine, a dosad je s Unitedom osvojio 12 naslova prvaka, dvije Lige prvaka, pet FA kupova. U siječnju je klub počeo pregovore s Fergusonom oko novog ugovora prema kojemu bi postao najviše plaćeni menadžer u Engleskoj. cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo