MODRIĆ NAJAVIO NOVU KRUNU KRALJEVA: / Real Madrid kreće po treći uzastopni naslov

Image
Foto: AFP

'Ligu prvaka osvojili smo triput zaredom, a isto to želimo napraviti i kada je u pitanju ovo natjecanje'

18.12.2018.
9:46
AFP
VOYO logo

Pred nogometašima Real Madrida prilika je da ugrabe trofej, a o šansama momčadi da se okiti naslovom Svjetskog klupskog prvaka za službene web-stranice kluba govorio je Luka Modrić.

Španjolski klub, osvajač Lige prvaka, uključuje se u natjecanju u fazi polufinala u kojem će se u srijedu sučeliti sa osvajačima Azijske Lige prvaka, japanskim klubom Kashima Antlers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni za uspjeh

"Pred nama je važan izazov. Ono što ova momčad ima, a dokazala je to puno puta, su kvaliteta i karakter. Znamo kako se othrvati teškim vremenima i problemima, spremni smo za ono što nas očekuje i željni na najbolji mogući način zaključiti godinu koja je bila sjajna", kazao je Modrić pred nastup kluba na Mundijalu klubova.

"Ligu prvaka osvojili smo triput zaredom, a isto to želimo napraviti i kada je u pitanju ovo natjecanje. Za Real Madrid titule su uvijek važne i mi želimo i ovu osvojiti. Što se mene tiče, najvažnije mi je pomoći momčadi na najbolji mogući način. Ne uzbuđujem se previše oko individualnih stvari koje proizlaze iz kolektivnih. Najvažnije će biti da odigramo kao momčad, prihvatimo izazov koji je pred nama i osvojimo naslov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo