MODRIĆ NA METI TALIJANSKOG VELIKANA: / 'Potreban im vođa, karizmatična osoba na terenu i izvan njega, a to je Luka'

Image
Foto: Screenshot

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije pojačava koloniju Vatrenih u milanskom klubu?

14.12.2018.
12:18
Screenshot
VOYO logo

Najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić opet se spominje u kontekstu prelaska iz Real Madrida u milanski Inter. Priča koja je bila aktualna u ljetnom prijelaznom roku aktualna je ponovno pred siječanjski i to nakon što je u Inter stigao bivši Juventusov generalni direktor i čovjek koji ih je vratio na veliku scenu Giuseppe Moratta. Funkciju kakvu je imao u torinskom klubu Moratta će imati i u milanskom, a njegova će biti zadnja i po pitanjima transfera nogometaša.

Corriere dello Sport u tekstu objavljenom u petak na svojim web-stranicama otkriva Morattine planove i pod brojem jedan navodi Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genijalc s osobinama vođe

"Interu je potreban vođa, karizmatična osoba na terenu i izvan njega, a ime koje tu pobjeđuje je ono Luke Modrića. Ne samo zbog toga što mu je nedavno pripala Zlatna lopta već prije svega jer krasno utjelovljuje gore navedene osobine. Luka je genijalac s osobinama vođe, više-manje ono što je nekoć za Juventus bio Pirlo", navodi izvor podsjećajući da Modrić ima ugovor koji ga za Real Madrid veže još godinu i pol dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Interovoj nogometnoj momčadi već su trojica hrvatskih reprezentativaca: Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo