MODRIĆ JE REALOV NAJMANJI PROBLEM: / Zidane u svlačionici ima štetočine kojih se što prije mora riješiti

Image
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Tužno je, ali istinito da nije Bale jedini takav igrač u Realovoj momčadi

27.2.2020.
18:52
pressinphoto / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Knockout faza Lige prvaka, Santiago Bernabeu, Zinedine Zidane na klupi. Dovoljno bi to trebalo biti faktora za novi uspjeh Kraljevskog kluba u elitnom natjecanju, ali Guardiolina momčad imala je druge planove.

Manchester City preokrenuo je utakmicu u Madridu na 2:1 i tako zadao velik udarac Realovim europskim ambicijama. Dva su trenutka u utakmici zapravo dosta utjecala na taj preokret. U 75. minuti odličnog je Viniciusa zamijenio Gareth Bale, a dvije minute ranije u igru je ušao i Raheem Sterling za City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to recept za katastrofu Reala jer je Velšanin već dugo štetočina u sastavu Zinedinea Zidanea. Nije se sastao s loptom do kraja utakmice i više je stajao i gledao kako mu se momčad raspada.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale and Real Madrid's Belgian goalkeeper Thibaut Courtois sit on the bench during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) semi-final first leg football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 6, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Nepopravljivi Velšanin

S koje god strane promatrate njegove kvalitete, nigdje ne možete naići na pozitivu. Bale, kao prvo, ne igra dobro ove sezone. Zabio je samo tri gola, a usto i često izostaje zbog kojekakvih ozljeda, suspenzija i Zidaneovih disciplinskih mjera. Njegovo je ponašanje priča za sebe i daleko ispod razine profesionalnog sportaša, a kamoli najskupljeg nogometaša u povijesti Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velik je problem što njegova plaća ždere toliko Realovog novca. Na godišnjoj razini 30 milijuna eura Madriđani potroše na njegovu neproduktivnost i ispade u javnosti. Problem je što ima ugovor koji istječe 2022. godine i gotovo ga je nemoguće prodati.

Image
JUVENTUSOVI NAVIJAČI NAKON PORAZA PLAČU ZA MANDŽUKIĆEM: /

'Samo je on znao igrati s Ronaldom, sad igramo bez srca i žara'

Image
JUVENTUSOVI NAVIJAČI NAKON PORAZA PLAČU ZA MANDŽUKIĆEM: /

'Samo je on znao igrati s Ronaldom, sad igramo bez srca i žara'

Zlatni dečko

Tužno je, ali istinito da nije Bale jedini takav igrač u Realovoj momčadi. Tu je i James Rodriguez. Nekadašnji zlatni dečko svjetskog nogometa proživljava najgoru sezonu u karijeri, ali zato lijepo zarađuje. Otprilike 16,5 milijuna eura James inkasira godišnje, a produktivnost mu je u dresu Reala gotovo nikakva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest za Real je da mu ugovor istječe ovog ljeta pa mu ne moraju tražiti novi klub da bi ga se riješili.

Pored ovakvih slučajeva, za Real Madrid ugovori Sergija Ramosa i Luke Modrića, koji istječu ovog ljeta, nisu nikakav problem. Preplatiti ih sigurno neće, no mogu ih zadržati za pristojne novce i od njih dobiti konstantnu produktivnost još bar jednu sezonu. Kad se konačno riješe Balea i Jamesa, otvorit će im se prostor za dovođenje puno korisnijih igrača. Problema s dovođenjem ne bi trebali imati jer, realno, tko ne bi htio igrati u Realu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo