MODRIĆ GA JE OSRAMOTIO, A PJANIĆ PRIZNAO: / 'Luka je glavni kod Reala'

Image
Foto: AFP, TIZIANA FABI
9.3.2016.
12:10
AFP, TIZIANA FABI
VOYO logo

"Hrvatska ima velike igrače, već godinama pokazuje da je dobra momčad. Vjerujem da mogu napraviti dobar rezultat na Europskom prvenstvu", kazao je Pjanić koji je ove sezone u 33 utakmice za Romu zabio 11 golova te je deset puta asistirao.

'Imali smo bolje prilike od Reala'

Njegova momčad je u utorak poražena s 0:2 od Real Madrida u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i tako se s ukupno 0:4 oprostila od tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AKO STE PROPUSTILI: /

Real skinuo prokletstvo, Ronaldo ciljao, Modrić se poigravao, a Totti oprostio

Image
AKO STE PROPUSTILI: /

Real skinuo prokletstvo, Ronaldo ciljao, Modrić se poigravao, a Totti oprostio

"Bilo je teško poslije prve utakmice no imali smo prilike i to bolje od Real Madrida. Nažalost nismo ih iskoristili, a njima malo treba da zabiju", izjavio je Pjanić i pohvalio hrvatske nogometaše u redovima madridske momčadi.

'Kovačić je sve bolji'

"Mladi Kovačić se uklapa, bit će sve bolji, a Modrić je glavni na sredini terena kod Real Madrida. Drago mi je da tako dobro igraju te se nadam da će nas sve više biti u velikim europskim klubovima", dodao je bosanskohercegovački reprezentativac kojemu je Luka Modrić uspio gurnuti loptu kroz noge u sjajnom driblingu na svojoj polovici terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, za Pjanića su, prema medijskim nagađanjima, zainteresirani Real Madrid, Chelsea i Manchester United. Od favorita u Ligi prvaka, Romin veznjak je istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je ispred svih

"Za osvajanje Lige prvaka ove godine favoriti su isti, kao i uvijek, a to su Barcelona, Bayern i Real Madrid, no rekao bih da je Barcelona korak ispred svih", napomenuo je jedan od najboljih nogometaša talijanske lige ove sezone. Nadao se, kaže, igranju na Europskom prvenstvu u Francuskoj ovo ljeto no BiH je poražena u dodatnim kvalifikacijama od Irske s ukupno 1-3.

'BiH čeka teška kvalifikacijska skupina'

"Poslije Svjetskog prvenstva cilj nam je bio odlazak na Euro, no na kraju smo izgubili u baražu u kojem smo mogli izvući više. Sada nas čeka teška H kvalifikacijska skupina za odlazak na iduće Svjetsko prvenstvo u Rusiji u kojoj su Belgija, Grčka, Estonija i Cipar. Bit će teško, ali imamo vremena da složimo i pripremimo dobru momčad i što bolje odigramo te utakmice", zaključio je Pjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo