Modrić dobiva pojačanje, sjajna vijest za Real!

Iskusni 31-godišnji defenzivni vezni nogometaš madridskog Reala Xabi Alonso mogao bi u srijedu u ligaškom ogledu protiv Seville odigrati svoje prve minute ove sezone...

30.10.2013.
8:38
VOYO logo

Ozljede prepona i stopala udaljile su Alonsa od natjecateljskog ritma od početka sezone, ali sada se oporavio i mogao bi dobiti priliku protiv andaluzijskog sastava.

"Na raspolaganju je. Trenira s momčadi i mislim da bi sutra mogao započeti na klupi, a mogao bih mu pokušati dati minute na travnjaku. Ima sve kvalitete da bi pomogao momčadi da igra bolje. Ima iskustvo, kvalitetu i dobar stav. On je za nas važan igrač", rekao je Realov trener Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo bi to i obrambeno rasterećenje za Luku Modrića, koji je za vrijeme Alonsove ozljede morao pokrivati rupe u zadnjoj veznoj liniji i nije imao previše prostora za napadačke izlete ni za previše rizika u igri.

Real će se protiv Seville pokušati vratiti na pobjednički kolosijek nakon poraza 2:1 od Barcelone u El Clasicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo blizu igre koju pokušavamo igrati. Protiv Barcelone nam je nedostajao kontinuitet. U drugom smo poluvremenu imali kontrolu utakmice i igrali smo s intenzitetom. Morate igrati svaku minutu s jednakim intenzitetom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo