Problem u Realu: Modric opet trenirao odvojeno!

Hrvatski nogometas Luka Modric mogao bi zbog ozljede propustiti nedjeljni dvoboj svoga Real Madrida protiv Valencije u 36. kolu spanjolskog prvenstva.

3.5.2014.
12:18
VOYO logo

Marca pise da se 28-godisnji veznjak ozlijedio u zavrsnici ovotjedne utakmice protiv Bayerna na Allianz Areni u kojoj je Real slavio s 4:0 i izborio finale Lige prvaka.

Modric je neposredno prije cetvrtog gola dobio udarac po desnoj nozi zbog cega u petak nije trenirao sa suigracima, vec odvojeno u teretani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovisno o napretku oporavka, postoji mogucnost da ce ga trener Carlo Ancelotti postedjeti u nedjelju protiv Valencije. Talijanski si strucnjak ne moze priustiti rizik s hrvatskim reprezentativcem buduci da u finalu Lige prvaka protiv Atletica nece moci racunati na suspendiranog Xabija Alonsa, tako da bi mu eventualni gubitak i drugog centralnog veznjaka bio itekako tezak udarac.

Hrvatski nogometas Luka Modric ni u subotu nije trenirao s ostatkom momcadi i sve je izglednije da ce propustiti nedjeljnu utakmicu svoga Real Madrida protiv Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 28-godisnji veznjak je u petak trenirao odvojeno od suigraca, tocnije vjezbao je u teretani. Iz Reala nisu objavili koji je razlog tome, ali Marca pise da je Modric dobio udarac u desnu nogu u zavrsnici ovotjednog dvoboja protiv Bayerna u kojem su Madridani slavili s 4:0 i plasirali se u finale Lige prvaka. Madridski dnevnik dodaje i da je gotovo sigurno da ce trener Carlo Ancelotti postedjeti hrvatskog reprezentativca u utakmici protiv Valencije u 36. kolu Primere.

Ne racunajuci tesko ozlijedenog Jesea, Modric je u subotu bio jedini clan prve momcadi koji je nije trenirao na travnjaku. Sa suigracima su trenirali i oporavljenici Alvaro Arbeloa i Sami Khedira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo