'BOMBA' S TRŽIŠTA / Modri rade neočekivani transfer i dovode najvećeg talenta Rijeke? Spremni su srušiti rekord zbog njegovih usluga

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
13.2.2023.
14:02
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Iako je do kraja prijelaznog roka u HNL-u ostalo još svega dva dana, čini se da ćemo svjedočiti pravoj "bombi" za kraj. Hrvatski prvak Dinamo navodno je počeo tajne pregovore s agentom ponajboljeg igrača Rijeke, Matijom Friganom.

Mladi 19-godišnji Frigan igra sjajnu sezonu u Rijeci. Jedan je od ključnih igrača u "novoj" Rijeci Sergeja Jakirovića, koja se preporodila naspram prvog dijela sezone. On je u 13 nastupa postigao sedam pogodaka, a zabio je u slavlju Rijeke nad Hajdukom na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24sata piše kako je Frigan u pregovorima s Dinamom te bi za kraj prijelaznog roka mogli svjedočiti spektakularnom transferu.

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sprema se ekipa

Isti izvor navodi kako će Rijeka pustiti svojeg dragulja za šest milijuna eura, iako ne bi čudilo da dođe do "sniženja" s obzirom na to da u Rijeci trenutno igraju tri igrača Dinama: Antonio Marin, Deni Jurić i Niko Janković, dok je Emir Dilaver oslobođen ugovora u Dinamu te je besplatno pristupio Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskešira li Dinamo spomenuti cifru, bio bi to rekordni transfer unutar HNL-a. Podsjetimo, rekord za sada drži Marko Rog koji je 2015. godine za pet milijuna eura preselio iz Splita u Dinamo.

Image
Foto: Profimedia

Marko Rog: Dinamo -> Napoli - 13,5 milijuna eura

Dinamo se muči sa završnicom, pogotovo otkako je klub napustio Mislav Oršić te bi Frigan bio veliko pojačanje za napad Modrih. Ante Čačić očito već slaže momčad za sljedeću sezonu i pokušaj "napada" na Europu, a mladog Frigana vidi u svojim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo