MODRI OTPUTOVALI U NORVEŠKU: / Bjelica otkrio vjerojatni sastav: 'Ovaj grad, klub i navijači zaslužuju Ligu prvaka'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Hrvatskog prvaka još 90 minuta dijeli do plasmana u najatraktivnije nogometno natjecanje na svijetu

26.8.2019.
9:03
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama zaputili su se u ponedjeljak ujutro prema Norveškoj gdje ih očekuje uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka protiv Rosenborga. Trener Nenad Bjelica uoči utakmice pozvao je na optimizam, a razloga za to ima jer su Modri u prvoj utakmici stekli prednost od 2:0.

"Imamo dobar rezultat što ništa ne znači, ali vjerujem da smo spremni i da ćemo ponoviti utakmicu iz Zagreba“, poručio je Bjelica. Rosenborg je ovog vikenda u susretu je 19. kola norveškog prvenstva na svom stadionu u subotu svladao Stabaek sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snažni kod kuće

"Vidjeli smo da kod kuće pokazuju dosta veliku snagu, ali vjerujem da ćemo ponoviti utakmicu iz Zagreba. No, moramo biti na pravom nivou. igrati. Od igrača tražimo angažiranost i igramo na pobjedu jer drugačije ne znamo“, poručio je strateg Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sastav? Strpite se. Ekipa je pokazala dobru formu i neće biti puno promjena u odnosu na prvu utakmicu“, otkrio je Bjelica. Upitan je i koliko im je pomogla odgoda derbija s Rijekom.

Odigrali utakmicu

"To bi bio jedino napor za trenera, ne za igrače jer bih rotirao 11 igrača, ali u miru smo mogli pripremati sutrašnju utakmicu. Također, u subotu smo odigrali jednu prijateljsku utakmicu u Sesvetama za igrače koji nisu toliko u natjecateljskom ritmu tako da smo spremni", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da će nešto biti drugačije u Rosenborgu. Oni će sigurno krenuti ofenzivnije jer moraju stići dva pogotka. Idemo na pobjedu kao i u svakoj utakmici", dodao je Petković.

"Ovaj grad, klub i navijači zaslužuju Ligu prvaka i potrudit ćemo se dovesti Ligu prvaka u Zagreb. Idemo u Norvešku kao da je 0:0, treba što prije zabiti gol i završiti posao", poručio je Gojak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo