MOĆNI FRANCUZI SPREMAJU IZNENAĐENJE VATRENIMA: / Ovakav zastrašujući potez još nisu povukli u Ligi nacija; Ima li Dalić odgovor na ovo?

Image
Foto: Profimedia

'Remi (0: 0) protiv Portugala malo je smanjio manevarski prostor Didieru Deschampsu'

13.10.2020.
10:02
Profimedia
VOYO logo

Čini se kako izbornik Francuske Didier Deschamps sprema iznenađenje Zlatku Daliću. Naime, prema pisanju Le Parisiena, u odnosu na utakmicu s Portugalom barem trojica novih igrača mogla bi zaigrati od početka za Tricolore u srijedu na Maksimiru u 4. kolu Lige nacije, od 20.45 sati.

Image
ČEKA LI NAS TO OPET PAKAO PROTIV FRANCUSKE? /

Dalić progovorio o velikom problemu s Vatrenima - 'Ne možemo mi to izdržati'

Image
ČEKA LI NAS TO OPET PAKAO PROTIV FRANCUSKE? /

Dalić progovorio o velikom problemu s Vatrenima - 'Ne možemo mi to izdržati'

Upitni Lucas Hernandez i Kylian Mbappe

Za utakmicu protiv Hrvatske upitni su Lucas Hernandez i najbolji mladi nogometaš svijeta Kylian Mbappe, jer su Bayern, odnosno PSG iskazali zabrinutost vezano za njihovo fizičko stanje i umor uoči nastavka prvenstva za vikend. Mbappe će sigurno zaigrati, uz Martiala...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, za očekivati je da će branič Bavaraca i napadač PSG-a dobiti minutažu protiv Hrvatske u nedjelju. No, tri izmjene u odnosu na Portugal mogu se očekivati, ističu Francuzi.

Image
Image

19 ANTHONY MARTIAL (FRA) - Match de football de ligue des Nations France / Portugal (0-0) au stade de France ŕ Saint-Denis le 11 octobre 2020. © FEP / Panoramic / Bestimage Soccer match France / Portugal in Paris on october 11th 2020,Image: 562547281, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Remi (0: 0) protiv Portugala malo je smanjio manevarski prostor Didieru Deschampsu u perspektivi njegova putovanja u Hrvatsku. U početku je trener mogao razmotriti sve moguće sheme. Osobito uzimajući u obzir posebne situacije Bayerna i PSG-a koje se tiču ​​utakmica u četvrtak i petak sa svojim klubovima", stoji u tekstu Le Parisiena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Spomenute tri promjene mogle bi se dogoditi'

"Možda ću i napraviti tri izmjene. Nažalost, ne znam što će se dogoditi između nedjelje i srijede", kazao je izbornik Francuske Didier Deschamps prije nekoliko dana.

"Ne treba očekivati veliku rotaciju Francuza protiv Vatrenih, ali spomenute tri promjene mogle bi se dogoditi", stoji u tekstu spomenutog dnevnog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana svjetskih prvaka protiv europskog prvaka Portugala odradila je dobar posao. Ronaldo i društvo praktički nisu stvorili pravu šansu i s tim dijelom igre Deschamps je bio više nego zadovoljan. No, nije bio zadovoljan napadačkim učinkom jer nisu zabili pogodak.

Martial umjesto Girouda?

Stoga, Francuzi javljaju kako u napadu nije isključeno da Giroud, nositelj napada protiv Ukrajine i Portugala, ustupi svoje mjesto Martialu kao i prošli mjesec za posljednju utakmicu. U sredini terena rotacija bi se mogla odnositi na Rabiota ili čak Kantéa, manje istaknutog protiv Portugala, a Deschamps bi mogao koristiti Corentina Tolissoua ili Nzonziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uistinu Francuzi imaju moćnu momčad, a Deschampsove izmjene su zastrašujuće, ako uzmemo u obzir kvalitetu spomenutih igrača. Francuska ima širinu kao malo tko u svjetskom nogometu...

Vrijedi spomenuti kako Hrvatska nikad u povijesti nije pobijedila Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo