MO SALAH DOBIO STRAŠNU PRIJETNJU IZ EGIPATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA!? / 'Podsjećam te da ti majka i dalje tu živi'

Image
Foto: AFP

Odvratnu prijetnju dobio je Mohamed Salah od jednog čelnika Egipatskog nogometnog saveza

29.8.2018.
11:58
AFP
VOYO logo

Sukob između Egipatskog nogometnog saveza i najboljeg igrača egipatske nogometne reprezentacije dobio je novo poglavlje u vidu prijetnje koju je napadač Liverpoola Mohamed Salah dobio od jednog od čelnika krovne nogometne kuće egipatskog nogometa.

Khaled Lateif, član odbora Egipatskog nogometnog saveza, prenosi Al Jazeera, uputio je zastrašujuću prijetnju najboljem nogometašu engleske Premier lige nakon što je ovaj kazao da je za loš rezultat Egipta na Svjetskom prvenstvu kriv baš Savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašno

"Želio bih podsjetiti Moa Salaha da ti je majka još uvijek u Egiptu. Iako si ti u inozemstvu i možeš raditi što želiš. Oni koji shvaćaju, shvaćaju."

Egipat je na Svjetskom prvenstvu zauzeo posljednje mjesto u skupini u kojoj su bili smješteni zajedno sa domaćinom Rusijom, Urugvajem i Saudijskom Arabijom. Salah je dio razloga za neuspjeh pripisao kampu smještenom u Čečeniji, stotine kilometara udaljenom od gradova u kojima su nastupali, a dodao i da je neorganiziranost odradila svoje. Kamp je, naime, bio otvoren za medije i egipatske slavne osobe, treninzi su ondje, Salahovo je mišljenje, bili u drugom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo