MNOGI SU ZABORAVILI NA NJEGA: / Najskuplji igrač u povijesti Dinama danas je asistirao, no prijeti mu crni scenarij na kraju sezone

Image
Foto: Profimedia

Pjaca je prije pet godina iz Dinama u 23 milijuna eura vrijednom transferu prešao u Juventus, no ozljede su ga spriječile da mu se karijera razvije u smjeru kakav su mnogi predviđali

9.5.2021.
19:27
Profimedia
VOYO logo

U utakmici 35. kola talijanskog prvenstva u nedjelju Sassoulo je u gostima pobijedio Genou sa 2:1

Gosti su poveli u 14. minuti pogotkom Raspadoriija, a Berardi je povećao na 2:0 u 66. minuti. Jedini pogodak za Genovu zabio je u 85. minuti Zappacosta. Zanimljivo, asistent za gol Zappacoste bio je nekadašnji hrvatski reprezentativac Marko Pjaca. Pogledajte taj pogodak OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjacina sudbina

Iako je službeno prema Transfermarktu Pjaca najskuplje prodani Dinamov igrač u povijesti, sve manje za njega čujemo. Ove sezone je za Genou upisao 35 nastupa, no učinak mu nije baš bajan. Zabio je tri pogotka i upisao dvije asistencije.

Pjaca je prije pet godina iz Dinama u 23 milijuna eura vrijednom transferu prešao u Juventus, no ozljede su ga spriječile da mu se karijera razvije u smjeru kakav su mnogi predviđali. Pjaca ima ugovor do kraja ove sezone, službeno je na posudbi iz Juventusa, a teško će ga klub iz Torina zadržati nakon kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo