MMA ZVIJEZDA ULAZI U NOGOMETNI BIZNIS? / 'Bok ljudi, razmišljam o tome da kupim Manchester United'

Image
Foto: Profimedia

Oglasio se nakon što je Ed Woodward dao ostavku

21.4.2021.
10:23
Profimedia
VOYO logo

Engleski prvoligaši Arsenal, Chelsea Manchester United, Liverpool i Tottenham odlučili su istupiti iz Superlige. Negativne reakcije javnosti na njihovu odluku bile su tolike da nisu imali izbora. Navijači su prosvjedovali na ulicama, sustručnjaci i nogometne organizacije oštro su ih kritizirali i zaprijetili im sankcijama.

U trenucima dok se pojavila vijest o istupanju Chelseaja i Cityja, CEO Manchester Uniteda Ed Woodward, jedan od tvoraca Superlige, objavio je da odlazi iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da će promjenama koje smo posljednjih godina napravili na terenu te u trenerskom i nogometnom osoblju ovaj sjajni klub uskoro ponovno podići trofej, jer ga zaslužuje. Očajnički sam želio da klub osvoji Premier ligu tijekom mog mandata i siguran sam da su postavljeni temelji da naslov vratimo našim strastvenim navijačima", poručio je. Odlazak omraženog direktora pozdravili su navijači, a ubrzo se oglasio i jedan od poznatijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, irski MMA borac ConorMcGregor od malena je fan Crvenih vragova. Odmah po objavi ove vijesti obratio se svojim fanovima na Twitteru.

"Bok, ljudi. Razmišljam o tome da kupim Manchester United! Što mislite o tome?", ispalio je mrtav hladan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor (32) je,inače, nedavno objavio kako je uvjeren da će do 35. godine postati milijarder. Irac je vjerojatno najplaćeniji UFC-ov borac, a pokrenuo je i vlastiti biznis s viskijem na kojem je zgrnuo bogatstvo.

Međutim, sigurno ne toliko koliko ima obitelj Glazer. Bogatstvo vlasnika Manchester Uniteda procjenjuje se na 3,8 milijardi eura. Amerikanci su u vlasništvo poznatog kluba iz Manchestera ušli još 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo