'BOMBA' IZ SAD-A / MLS momčad 'krade' Dinamu Matiju Frigana ispred nosa? Procurili detalji šokantnog raspleta

Image
Foto: PIXSELL

Frigan je eksplodirao pod vodstvom Sergeja Jakirovića i sezonu je završio s 15 golova i tri asistencije u 31 utakmici za Rijeku. MLS momčad NYCFC najmanje dva mjeseca pikira zvijezdu Rijeke

1.7.2023.
19:30
PIXSELL
VOYO logo

Hoće li Dinamo izvisiti za Matiju Frigana? Pitaju se to svi navijači Plavih nakon teksta objavljenog na NYCFC Source, portalu specijaliziran za zbivanja u New York City F.C.

Izvor je za NYCFC Source rekao da klub ima "jako velik interes" za hrvatskog napadača Matiju Frigana (20). NYCFC je pozorno pratio mladog napadača koji je sve oduševio u prošloj sezoni. NYCFC Source, stoga, navodi da se posao privodi kraju i da će Frigan stići u New York čim se klubovi dogovore oko odštete. Navodi da dogovor nije daleko....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POSEBNO PREDSTAVLJANJE /

Igrao je za Rijeku, Dinamo i Osijek, a sada ima novi HNL klub: 'Novi strojovođa u gradu'

Image
POSEBNO PREDSTAVLJANJE /

Igrao je za Rijeku, Dinamo i Osijek, a sada ima novi HNL klub: 'Novi strojovođa u gradu'

"Frigan je trenutno zabio 14 golova i asistirao za 3 u 25 odigranih utakmica u HNL-u, a startao je samo u 23 utakmice. Sa samo dvije preostale utakmice i jednom protiv zagrebačkog Dinama koji je prvak. Napadač HNK Rijeka Matija Frigan zainteresirao je klubove diljem svijeta", tako je NYCF Source pisao 16. lipnja 2023. - "Ozbiljno su zagrizli", navodi NYCFC Source.

Frigan je eksplodirao pod vodstvom Sergeja Jakirovića i sezonu je završio s 15 golova i tri asistencije u 31 utakmici za Rijeku. Igor Bišćan ga je jako volio u mladoj reprezentaciji s kojom je Frigan nedavno bio na Europskom prvenstvu. Hrvatska, pa tako ni Frigan, nije zabila nijedan gol i bila je veliko razočaranje, ali je Frigan uz Baturinu bio njezin najbolji igrač. Dinamo već mjesecima pokušava Matiju Frigana dovesti u svoje redove, pa im ovakav rasplet im ne odgovara. Iako, pravo je pitanje što želi Dinamo napraviti u ovom prijelaznom roku, odnosno želi li uopće trošiti novce ili štedjeti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako se Dinamo trenutno nalazi na pripremama u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo