MLADI VRATAR DINAMA POSLAO PORUKU MANDŽI I DRUŠTVU: / 'Ne bojim vas se'

Image

Mladi vratar Dinama Adrian Šemper (18) po prvi puta u svojoj karijeri stati će na vrata prve momčadi Modrih u najvećem derbiju hrvatskog nogometa, utakmici između Dinama i Hajduka.

25.9.2016.
20:40
VOYO logo

Šemper proživljava trenutke za pamćenje u svojoj mladoj karijeri. Odlaskom Eduarda, Šemper je postao Dinamova jedinica. Doduše, na Rujevici je u derbiju protiv Rijeme "popio" 5 komada, ali "petarda" ide itekako na dušu obrani Dinama koja je u toj utakmici izgledala poput švicarskog sira.

'Razgovor s psihologom mi pomaže da me ništa ne izbaci iz takta'

"Da, u Rijeci sam primio pet golova, ali razgovor s psihologom mi pomaže da me ništa ne izbaci iz takta! Nemam straha od Juventusa, a ne znam jesam li ikada imao tri poraza u nizu", kazao je Šemper u intervjuu za Goal.com koji u svojem tekstu ističe kako Šemper "ima individualnog trenera za fizičku pripremu, sportskog psihologa, a to se itekako osjeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NJEMU JE SAMO NEBO GRANICA: Mladi vratar Dinama ušao u povijest Lige prvaka

Mladi vratar tako "ne tone" nakon bolnih poraza kakvih je bilo u posljednje vrijeme, ali ni "ne leti" nakon ponekih pobjeda", stoji u tekstu. Dinamo je u petak pobijedio Lokomotivu, u generalci za Juventus koji je na rasporedu u utorak.

Image
Image

'Sretni smo zbog pobjede protiv Lokomotive'

"Evo, napokon nam je stigla i ta toliko željena pobjeda, svi smo itekako sretni. Moramo biti. Ona nam stvarno treba prije sljedeće utakmice, prije dolaska Juventusa u Zagreb", ističe Šemper i daje do znanja kako se ne sjeća da li je ikad u karijeri doživio tri poraza u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripremio sam se u glavi i za takve stvari, znam da će u nogometnoj budućnosti biti još negativnih trenutaka. Psihički sam stabilan, pa me takve situacije neće i ne mogu izbaciti iz takta"

Juventus sa Higuainom, Dybalom, Mandžukićem i Pjacom veliki je zalogaj za hrvatskog prvaka koji ove sezone igra ispod očekivanja. Iako ima mladu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nikada uoči utakmice ne osjećam strah'

"Svi se veselimo tom dolasku Juventusa, sigurno će biti veliki užitak igrati protiv takve momčadi u Maksimiru. Bojim li se Higuaina i društva? Ne, nikada uoči utakmice ne osjećam strah. Niti sam ga ikada osjećao na vratima. Siguran sam da neće biti straha niti u utorak", hrabro je kazao Šemper i otkrio kao je privremeni trener Dinama Željko Sopić igračima zabranio korištenje mobitela uoči zajedničkih druženja.

"Nije, a ovo za mobitele je dobra stvar. I drago mi je zbog toga. Ovako se još više družimo, još smo više zajedno, još više razgovaramo. To je sigurno dobar potez našeg trenera u stvaranju bolje atmosfere i dodatne kemije unutar naše momčadi", dao je do znanja mladi vratar i dodao da se nije čuo s bivšim trenerom Dinama Zlatkom Kranjčarom, a misli kako se nitko od igrača nije čuo s njim od kad je podnio ostavku u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo