OPROŠTAJ OD EURA / Mladi 'Vatreni' upisali novi poraz i izgubili sve šanse za prolaz dalje

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Posljednji nastup naši će reprezentativci imati u ponedjeljak u podne u Heidenheimu protiv Engleske

15.7.2016.
21:47
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina je u susretu 2. kola skupine B na Europskom prvenstvu u Njemačkoj pretrpjela i drugi poraz, u Aalenu je izgubila od Francuske s 2:0 i time ostala bez izgleda za plasman u polufinale.

Naši mladi igrači imali su nekoliko prilika za pogodak u otvaranju utakmice, a nakon što ih nisu iskoristili, Francuzi su od sredine prvoga poluvremena preuzeli kontrolu nad igrom i poveli u 37. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludovic Blas je pravovremenim okomitim proigravanjem uhvatio u raskoraku hrvatske stopere, a loptu je u kaznenom prostoru prihvatio Jean-Kevin Augustin i preciznim udarcem svladao Karla Leticu.

U drugom poluvremenu Hrvatska je preuzela više rizika u igri nastojeći doći do poravnanja, ali tako je samo ostavila puno prostora za francuske protunapade. Pogodak za 2:0 postigao je Kylian Mbappe u 69. minuti nakon što su hrvatski stoperi još jednom "zaspali". Issa Diop je izveo slobodni udarac sa svoje polovice, a Mbappe se ubacio između naša dva obrambena igrača i sjurio prema vratima te bez problema poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu 2. kola ove skupine ranije u petak Engleska je svladala Nizozemsku sa 2:1 i sa šest bodova plasirala u polufinale.

Francuska i Nizozemska imaju po tri boda, te će o drugom polufinalistu iz ove skupine odlučivati u međusobnom ogledu u ponedjeljak, dok je Hrvatska posljednja bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji nastup naši će reprezentativci na ovom natjecanju imati u ponedjeljak u podne u Heidenheimu protiv Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo