MLADI ŠPANJOLAC ODLUČIO SE NA VRLO HRABAR POTEZ: / Odabrao engleskog drugoligaša umjesto Real Madrida

Image
Foto: Screenshot

Wolverhampton će Valenciji platiti odštetu od oko dva milijuna eura

3.1.2018.
13:45
Screenshot
VOYO logo

Rafa Mir donedavno je bio igrač Valencije, a njegov novi klub biti će engleski drugoligaš Wolverhampton. Ovo i ne bi bila neka velika vijest da za usluge 20-godišnjeg Mira nije bio zainteresiran veliki Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolvesi su trenutno vodeća momčad Championshipa, imaju 12 bodova više od drugoplasiranog Derbya i lako bi ih od iduće sezone mogli gledati u Premier ligi. Očito je Mir shvatio kako bi u engleskom drugoligašu mogao bolje napredovati i dobivati više prilika nego u španjolskom velikanu.

Real ga je navodno pokušavao dovesti proteklih osam mjeseci, ali igrao bi za rezervnu momčad i dobivao mrvice u prvom sastavu Kraljeva, dok će u Wolverhamptonu imati mjesto u prvih 11 i igrati nogomet na visokoj razini kakav druga liga engleske i nudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolverhampton će Valenciji platiti odštetu od oko dva milijuna eura, a igrač će potpisati ugovor na četiri godine. Napadač je u karijeri igrao za omladinske ekipe Barcelone i Murcije, a član Valencije postao je 2012. godine. Za prvu momčad Šišmiša odigrao je dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo