potez za pamćenje / Mladi hrvatski talent fintom izbacio dvojicu braniča i zabio za pobjedu Sttutgarta protiv velike Borussije Dortmund

Stuttgart je sada 11. na ljestvici sa 16 bodova, dok je Borussia, koja je osvojila samo bod u posljednjih pet kola, treća sa 20 bodova

18.11.2017.
9:36
VOYO logo

Mladi hrvatski napadač, 19-godišnji Josip Brekalo bio je strijelac pobjedničkog pogotka za Stuttgart u 2-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Borussije iz Dortmunda u prvom susretu 13. kola njemačkog prvenstva.

Brekalo, koji je u igru ušao na početku drugog poluvremena, odlično je u 51. minuti otrčao u protunapad nakon što ga je uposlio suigrač Ozcan, a nakon što je ušao u kazneni prostor sjajnom se varkom riješio svog čuvara Zagadoua i potom udarcem sa 10-ak metara poslao loptu kroz noge vrataru Burkiju te doveo svoju momčad u vodstvo od 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Stuttgart je poveo već u 4. minuti kada je Akolo iskoristio veliki nesporazum između braniča i vratara gostiju Bartre i Burkija, a na 1-1 poravnao je Philipp u trećoj minuti nadoknade prvog poluvremena kada je najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što je domaći vratar Zieler obranio 11-erac Schuerrleu.

Stuttgart je sada 11. na ljestvici sa 16 bodova, dok je Borussia, koja je osvojila samo bod u posljednjih pet kola, treća sa 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Bayern sa 26 bodova, dok drugi RB Leipzig ima 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo