MLADA ZVIJEZDA BORUSSIJE DORTMUND NA PRAGU ODLASKA: / 'Nema razloga da baš tamo ne zaigram'

Image
Foto: AFP

Napadač Borussije Dortmund na meti je najvećih europskih klubova

15.11.2018.
9:46
AFP
VOYO logo

Borussia Dortmund je u posljednjih par godina postala jedan od vodećih europskih klubova po pitanju razvijanja mladih igrača. Talenti poput Ousmanea Dembelea (sada u Barceloni), Jadona Sancha i Jacoba Bruuna Larsena svi su dobili svoju prvu pravu šansu upravo na Westfalenstadionu.

Jedan od njih je i Christian Pulisic, americki reprezentativac i jedan od najcjenjenijih mladih talenata svijeta u ovom trenutku. Pulisic ima tek 20 godina, ali već se ustalio kao jedna od bitnih karika reprezentacije SAD-a i Borussije Dortmund. Naravno, to je sa sobom dovelo i povećan interes najbogatijih europskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardian tako prenosi kako bi Amerikanac mogao uskoro zaigrati na travnjacima Premier lige – najverojatnije u dresu londonskog Chelseaja. Pulisicu ugovor sa Borussijom Dortmund ističe 2020, a trenutno ne postoje naznake da će produžiti sa trenutno vodećom momčadi Bundeslige. Osim Chelseaja, za Pulisica su zainteresirani i Liverpool i Tottenham Hotspur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Premier liga je mjesto gdje mnogi klinci žele igrati, nema razloga zašto jednog dana ne bih zaigrao tamo. Trenutno nam odlično ide u Dortmundu, uživam u tome – doći će vrijeme da razmišljam o budućnosti", rekao je igrač Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo