MLADA MOMČAD DINAMA OSTVARILA PODVIG ZA PAMĆENJE: / Usred Engleske pao Tottenham

Image
Foto: Screenshot

Dinamova proljetna bajka se nastavlja

26.2.2019.
22:00
Screenshot
VOYO logo

Mlada U-23 momčad Dinama plasirala se u polufinale jakog Premier League International Cupa u Engleskoj. U utorak navečer pao je Tottenham u Stevenageu, gradu 44 kilometra južno od Londona, s 1-0 golom Marija Ćuže u 62. minuti.

Lopta je bila ubačena s lijeve strane, odbila se do Metkovca koji odlično, španerski, onako isprve zabija za veliko veselje igrača Dinama, urlik oduševljenja prolomio se stadionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu idu na Reading, bit će to još jedna teška utakmica za dinamovce. No, nakon ovakve pobjede samopouzdanja ne manjka...

Gol vrijedan polufinala, kao i čitavu utakmicu pogledajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Ovom pobjedom Dinamova proljetna bajka se nastavlja. Nakon seniorskog sastava koji je preko češkog prvaka Viktorije izborio plasman u osminu finala Europske lige, sad su igrači u klubu koje struka prati za prvu momčad pokazali da mogu, znaju i da su i oni ti koji će razveseliti modri navijački puk.

Dinamo je cijelu utakmicu dominirao, a sjajne prilike promašili su Marin i Šipoš. Mlada i uzavrela plava krv proključala je u sudačkoj nadoknadi susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Gogić je startao nad suparnikom, nakon čega je došlo do naguravanja igrača obje momčadi. Sve je rezultiralo crvenim kartonima za Čalušića i Eyomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo