Poruka Dinamu iz Splita: 'Bit će onako kako ja volim'

28.9.2012.
18:27
VOYO logo

"Ja nisam od velikih riječi i ne znam kakvih naslova, naša želja je da budemo odgovorni, karakterni, da odigramo mušku i tvrdu utakmicu", istaknuo je Krstičević i otkrio što misli o Dinamovoj momčadi.

"Dinamo ima dvije vrhunske momčadi i veliki izbor igrača na raspolaganju, vrhunski su dobro organizirani, imaju moć plaćanja i ne moraju se brinuti o financijskim problemima. Mi bismo unaprijed mogli pronaći razne alibije, ali to nam ne pada na pamet idemo odigrati derbi punoga srca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišo ništa ne skriva, po njemu se zna odakle prijeti najveća opasnost iz Modre momčadi.

"Sammira nećemo ga pratiti u stopu, ali normalno da ćemo voditi račun o njemu jer on im je glavni igrač. Naša snaga su mladi igrači, mi smo pozvali upomoć i kadeta Bašića koji bi nam mogao pomoći jer je izuzetno talentiran, a morate voditi računa da dva najodgovornija mjesta u ekipi igraju Radošević i Milić u sredini terena, sasvim mladi igrači."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je pobjegao na pet bodova prednosti, apsolutni je favorit u Maksimiru, no Krstičevića bod ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi nemamo imperativ prvog mjesta, poznato je u kakvoj smo situaciji ušli u sezonu, a naš položaj na ljestvici uvjetovan je i rasporedom, igrali smo do sada jednu manje kući nego u gostima. Da je bilo drukčije imali bi tri boda više. Sigurno je da se ne bi zadovoljili remijem unaprijed, nas zanima pobjeda."

Miši je ovo prvi derbi veliki derbi kao treneru Hajduka, no hrabro je poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolega Čačić me zadivio nekim svojim idejama i želim mu svu sreću, čestitat ću mu rođendan, a na terenu što bude. Igrao sam puno derbija kao igrač i nisam tremaroš. Kad nisam imao tremu u Milanu, niti sam razmišljao samo da ne popijemo pet komada, onda nema razloga ni da se spominje trema pred Maksimir. Bit će to muška i tvrda utakmica, onako kako ja to volim", zaključio je na kraju.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo