MIŠLJENJE STRUČNJAKA: / Vaha upozorio na detalj koji bi mogao presuditi finale i pod znak pitanja stavio Mandžukićeve mogućnosti u borbi za naslov

Image
Foto: AFP

Finale na moskovskom stadionu Lužnjiki započinje u 17 sati

14.7.2018.
20:13
AFP
VOYO logo

Hrvatska i francuska nogometna reprezentacija započet će u nedjelju u 17 sati dvoboj po čijem će završetku bolja, sretnija i spretnija momčad slaviti naslov svjetskog nogometnog prvaka. Utakmica se igra na moskovskom stadionu Lužnjiki, a Hrvatska u njemu nema ulogu favorita. Ne smeta to igračima koje s klupe vodi Zlatko Dalić, a na travnjaku Luka Modrić, podređeni su u odnosu na suparnike i na ovom SP-u već bili, a pobjednički niz doveo ih je do utakmice generacije i šanse da se u nedjelju okite naslovom najbolje svjetske nogometne momčadi.

Image
POČELO ODBROJAVANJE DO UTAKMICE SVIH UTAKMICA: /

Hrvati već počeli ludovati po Moskvi, stiže i navijačko pojačanje iz Zagreba

Image
POČELO ODBROJAVANJE DO UTAKMICE SVIH UTAKMICA: /

Hrvati već počeli ludovati po Moskvi, stiže i navijačko pojačanje iz Zagreba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika borba bez favorita

Utakmicu za naslov najavio proslavljeni nogometni stručnjak Vahid Halilhodžić čije riječi prenosi Večernji list.

"Uvijek se od finala očekuje puno jer ta se utakmica uvijek čeka, a ja očekujem veliku borbu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulogu favorita nije želio prebaciti niti na jednu reprezentaciju:

"Držim da u toj utakmici nema favorita, da će odlučivati neke sitnice, detalji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekide označava jakim oružjem francuske reprezentacije u nedjeljnoj borbi za svjetski tron.

Francuzi su odmorniji

"U mnogo utakmica na ovom Svjetskom prvenstvu prekidi su postali jako važni, golovi su se puno zabijali nakon njih, a Francuska je tu jaka sa svoja dva stopera, Varaneom i Umtitijem. Hrvatska je znala imati problema u tom dijelu igre, ali je pokazala da je i ona opasna na ofenzivnom prekidu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog činjenice da je Hrvatska odigrala tri uzastopna produžetka logično je zaključiti da se umor nagomilao kod predstavnika Vatrenih. Ali, dokazali su oni i da mogu trčati kada je to potrebno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bilo krasno za gledati, taj karakter i sve što su ‘izvadili’ iz sebe igrači Hrvatske. Ali umor se i dalje skuplja, Francuzi nisu imali takve napore, a još su imali i dan odmora više nakon polufinalne utakmice. I to je jedan detalj koji može biti važan u nedjelju, koliko će se hrvatski igrači uspjeti odmoriti jer dali su svoj apsolutni maksimum i može biti problema s mišićima, upitno je može li Mandžukić i dalje onako maratonski nastaviti igrati. Puno je pitanja, ali i detalja koje mi koji smo ovako sa strane ne možemo znati", zaključio je Halilhodžić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo