NIŠTA OD PREMIER LIGE / Dinamo osigurao najveće 'pojačanje' ove zime: Stigla je službena potvrda od kluba, ništa od odlaska najboljeg

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Engleski mediji već su se raspisali kako je transfer Oršića u Burnley praktički riješena stvar, ali ipak dolazi do obrata

29.1.2022.
10:35
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Iako se proteklih dana naveliko pisalo o interesu engleskog Burnleyja za hrvatskog reprezentativca i igrača Dinama, Mislava Oršića, od transfera ipak neće biti ništa.

Još jučer se pisalo kako je u Zagreb stigao i predsjednik premierligaša, sve kako bi osigurao Oršićev transfer, iz Dinama javljaju da najbolji igrač hrvatskog prvaka ostaje u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PA NEĆE VALJDA TAMO /

Ugledni list tvrdi: Oršić odlazi usred sezone u klub koji se bori za ostanak

Image
PA NEĆE VALJDA TAMO /

Ugledni list tvrdi: Oršić odlazi usred sezone u klub koji se bori za ostanak

Istaknuli su u nekoliko navrata kako žele zadržati najboljeg igrača, ali s obzirom na to koliko su Englezi 'zagrizli', mnogi su pomislili kako će Oršić ipak otići u ponajbolju ligu na svijetu. Sada je Dinamo potvrdio da Oršić ne ide nikamo.

Službena potvrda

"Proteklih dana velik interes javnosti i navijača izazvao je mogući transfer igrača Mislava Oršića u engleski klub Burnley. Nastavno na tu temu GNK Dinamo obavještava javnost da je donesena odluka da Mislav Oršić i dalje ostaje igrač Dinama te se veselimo što će zajedno sa svojim suigračima sudjelovati u nastavku sezone i svojim igrama doprinijeti ostvarivanju cilja, a to je osvajanje novog naslova prvaka Hrvatske", stoji u službenom priopćenju na stranicama Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja momčad Premier lige ozbiljno je bila zainteresirana za Oršićeve usluge. Smatrali su da je Oršić povoljno rješenje, a upravo je Sean Dyche, trener Burnleyja, tražio igrača kao što je Mislav - krilo koje postiže puno pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Oršić ostaje u Dinamu barem do kraja sezone.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Mislav Oršić izvodi korner

Mislav je u Dinamo stigao 2018. godine za svega milijun eura, a došao je iz korejskog Ulsana. Za hrvatskog prvaka je skupio 168 nastupa te je postigao 67 pogodaka i podijelio 31 asistenciju. Naravno, najviše se pamte njegove predstave u Europi: Hat-trick Atalanti i Mourinhovom Tottenhamu, eurogol protiv West Hama te ostale pogotke koje je postizao u Ligi prvaka i Europa ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodno možemo zaključiti da je ostanak Oršića zapravo najveće pojačanje za Dinamo ove zime.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo