Nevjerojatno na što je sve bogati Abramovič spreman

Engleski Mirror ovog je vikenda donio informacije po kojima londonski Chelsea pokušava u svoje redove vratiti Bjelokoščanina, 35-godišnjeg nogometaša Didera Drogbu...

14.7.2013.
15:06
VOYO logo

U moru nelogičnih, a skupih poteza koje već godinama vuče bogati vlasnik Chelseaja, Roman Abramovič, mogao bi se dogoditi još jedan. Nakon što su Didiera Drogbu, najzaslužnijeg igrača za osvajanje naslova prvaka Europe 2012. godine prodali nakon velikog uspjeha, u klubu su se dosjetili da bi im Drogba sada ipak još mogao poslužiti.

Nekadašnji napadač londonskog kluba (od 2004. do 2012. godine) je navodno posjetio stare prijatelje u trening-kampu, ali je zapravo najemotivniji bio susret s Joseom Mourinhom, Portugalcem koji se ovog ljeta vratio na trenersku klupu Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U godinama dok je Jose Mourinho trenirao Chelsea najbolji je odnos imao upravo s Drogbom, pa je tako i prije nekoliko dana portugalski strateg izjavio:

"Drogba je bio fantastičan profesionalac dok sam radio s njim. Bio je pravi primjer svakome, a ujedno je poštovao sve oko sebe. One iz struke, suigrače, suparnika i navijače. Tražit ću od mladih igrača Chelseaja da budu kao i on. Drogba stvarno može biti primjer svakom mladom nogometašu kako se treba ponašati. Volim ga, on je stvarno poseban igrač u povijesti ovog kluba", rekao je Mourinho o Drogbi koji je ukupno postigao 157 pogodaka u 341 nastupu za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/danDhmPGTgc

Mirror piše da Mourinho traži od Drogbe da se vrati u klub na jednu, iduću sezonu. Inače, Drogba je tijekom prošle sezone došao u Galatasaray s kojim je proslavio naslov prvaka u turskoj prvoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo