MILJENIK TORCIDE OTVORIO DUŠU: / Sve su to izmislili zagrebački novinari

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Artem Milevskij je s dva raskida ugovora zatvorio splitsku priču, a po povratku u rodni Minsk ukrajinski reprezentativac je odlučio otvoriti dušu i ispričati što se zapravo dogodilo.

18.11.2015.
10:26
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Posrnuli nogometaš dao je opširan intervju za jednu ukrajinsku stranicu, a mi prenosimo samo dio koji se tiče njegovog odlaska iz Lijepe naše.

"Sve priče o uhićenju i vožnji u pijanom stanju nisu istinite. To su izmišljotine jednih novina iz Zagreba. Uopće ih ne želim komentirati i vraćati se na to. Bilo je to jedno neugodno iskustvo, svo blato koje su novinari bacili na mene. Hrvatski mediji su vrlo strogi prema strancima", smatra Milevskij, koji je još jednom ponovio priču o odlasku u Rim zbog viznog režima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, zaustavila ga je policija, a kako nije imao sve potrebne dokumente, odveden je u policijsku postaju.

"Nisam prošao kroz crveno svjetlo, nisam pio. Bila je to policijska kontrola na cesti, a ja nisam imao sve potrebe papire. Nisam ni znao za to. Policija me pustila, dobio sam kaznu koju sam platio, ali nisam otišao na trening u teretanu i javio u klub što se dogodilo. Predsjednik kluba se jako naljutio na mene, sve se zbilo jako brzo. Zapravo, ja sam isto već počeo razmišljati o povratku kući. Rekao sam im hvala i - žao mi je, te smo raskinuli ugovor na obostrani zahtjev. Spakirao sam se i odletio u Minsk."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milevskij, pak, nije rekao zbogom prijateljima.

"Imam odlične odnose sa obitelji Gorana Sablića, stekao sam brojne prijatelje. Obećao sam doći na ljeto i ispunit ću obećanje. Stvarno volim taj grad i uvijek će mi ostati u srcu. Preporučam svima da otputuju tamo na odmor, evo sad je tamo 20-ak stupnjeva. Posjetite Split, Dubrovnik, južnu Dalmaciju...Tamo je fantastično!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo