MILJENIK TORCIDE DEBITIRA PROTIV HAJDUKA? / Novi napadač Osijeka jasno rekao što misli o tome, njegove riječi odjeknut će Splitom

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Karijeru je započeo u redovima RNK Splita, a javnost ga najviše pamti kao igrača Hajduka, čiji je član bio od 2016. do 2018. godine

19.8.2020.
17:41
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši napadač Hajduka i nekadašnji miljenik Torcide, AnteErceg, u srijedu je potpisao jednogodišnji ugovor s Osijekom kao posuđeni igrač Brondbyja.

Image
HAJDUČKO SRCE POJAČALO OSIJEK: /

Na Gradski vrt iz Danske stigao miljenik Torcide

Image
HAJDUČKO SRCE POJAČALO OSIJEK: /

Na Gradski vrt iz Danske stigao miljenik Torcide

“Nije mi ovo prvi kontakt s Osijekom, razgovora je bilo i ranije. Sada je bila takva situacija da smo se mogli dogovoriti i sretan sam što sam u Gradskom vrtu! Redovito sam pratio HNL-u i u ovo posljednje vrijeme otkako sam bio u inozemstvu, pa sam dobro upućen i u sve ono što je vezano uz Osječane. Kada je uslijedio njihov sasvim konkretan poziv, rado sam ga prihvatio. Stvarno mi je drago što sam pristupio takvom klubu koji je ambiciozan i raste u svakom segmentu. Učinit ću sve sa svoje strane da ljude u Klubu, dakako i sve navijače, učinim sretnim i da Osijek ostvari svoje rezultatske ambicije. Želim dati svoj doprinos, zbog toga sam i došao”, rekao je Erceg zab službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno ću brzo spoznati što trener od mene želi i u kakvom rasporedu me vidi u svojim promišljanjima, ovisno o taktičkim postavkama. Više je napadačkih pozicija koje mogu pokrivati, a vidjet ćemo hoće li to ovdje biti na krilu ili na mjestu centralnog napadača. Igrao sam i jedno i drugo, na stručnom stožeru je da procijeni što će biti najkorisnije za momčad”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erceg mogao debitirati baš protiv Hajduka u nedjelju na Gradskom vrtu.

“Nisam previše gledao na to. Profesionalac sam i sve su moje misli sada usmjerene ka Osijeku. Nema biranja utakmica, želim što prije biti na terenu i jedva čekam zaigrati. Odmah ću se priključiti treninzima i vjerujem da ću se brzo uklopiti u momčad u kojoj najbolje poznajem svog bivšeg suigrača Majstorovića s kojim sam se, naravno, čuo prilikom dolaskom. Ne sumnjam da će Osijek opet biti kvalitetan i konkurentan za visoke pozicije, a prvu pobjedu želim već u nedjelju. Bez obzira na suparnika. Sada igram za Bijelo-plave i logično je da ću, dobijem li priliku, učiniti sve da moja momčad bude na kraju uspješnija i zadovoljnija”; kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Alen Petrović siguran je kako će novi napadač Osijeku biti itekako upotrebljiv.

“Polivalentan je igrač s puno iskustva koji nam sigurno može pomoći u onome što želimo napraviti u ovoj sezoni. Treba znati da je u današnje vrijeme vrlo teško dovesti kvalitetnog hrvatskog igrača, a ne treba smetnuti s uma da je i broj stranaca ograničen, pa o svemu treba voditi računa. Gledajući njegovu karijeru zaista se može reći da je imao odličnih sezona iza sebe. S njim ćemo svakako dobiti veću širinu u napadu i siguran sam da će se vrlo brzo uklopiti”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo