MILIMETAR OD OTKAZA: / Mourinho doživio novi krah, više ga ništa ne može spasiti

Image
Foto: AFP

Nogometaši Chelseaja su u 12. kolu engleske Premierlige gostovali kod Stoke Cityja i upisali novi poraz, treći u nizu, a čak sedmi ove sezone.

7.11.2015.
20:50
AFP
VOYO logo

Stoke je slavio s 1:0 pogotkom Marka Arnautovića u 53. minuti. Pottersima je ovo četvrta pobjeda sezone koja ih je podigla na 12. mjesto ljestvice.

Smjena u nedjelju?

Chelsea je, pak, pao na 16. mjest, samo tri boda iznad zone ispadanja. Iako djeluje nestvarno da bi Londončani mogli završiti u drugoj ligi, zanimljivo je podsjetiti da se samo jednom u povijesti dogodilo da je aktualni engleski prvak pao u niži rang. Uspjelo je to Manchester Cityju u sezoni 1937/38.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho ove subote nije vodio Chelsea zbog suspenzije Engleskog nogometnog saveza, ali to ne umanjuje njegovu krivnju za novi krah, sedmi poraz u 12 kola! Portugalskom se stručnjaku nikad u karijeri nije dogodilo da izgubi sedam prvenstvenih utakmica u istoj sezoni, a sada mu je to uspjelo i prije polovice natjecanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je vjerovati da će vlasnik kluba Roman Abramovič još dugo imati strpljenja. Štoviše, ekspresno nakon završetka utakmice više je engleskih medija najavilo da će Mourinho u nedjelju dobiti otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo