MILIJUNI NAVIJAČA BIT ĆE RAZOČARANI: / Rakitić iz gotovo nevjerojatnog razloga odbio prijeći u jedan od najvećih klubova svijeta

Image
Foto: Profimedia

Rakitić više nije potreban Barceloni i zaista je vrijeme da krene dalje

17.10.2019.
9:43
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić gotovo sigurno će napustiti Barcelonu u siječanjskom prijelaznom roku. Nažalost, Rakitić ove sezone gotovo da i ne igra, čovjek koji je prošle sezone odigrao 54 utakmice i to u gotovo uvijek punoj minutaži, ove je sezone spao na mizernih 186 minuta u šest utakmica. Njegov trener Ernesto Valverde uglavnom koristi Frenkieja de Jonga, Sergija Busquetsa i Arthura, a Rakitić dobiva tek mrvice.

Rakitić više nije potreban Barceloni i zaista je vrijeme da krene dalje. Mediji već naširoko pišu o tome da će hrvatski veznjak karijeru nastaviti u Juventusu, Milanu, PSG-u ili Manchester Unitedu, međutim, britanski Daily Mail tvrdi kako u jednom od ovih gotovo sigurno neće završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of Croatia Spain v Croatia, UEFA Nations League, Football, Martinez Valero Stadium, Elche, Spain - 11 Sep 2018, Image: 386436208, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial

Grad im se ne sviđa

Riječ je o Manchester Unitedu, a razlog je pomalo i nevjerojatan. Naime, Rakitić i njegova obitelj ne žele živjeti u Engleskoj jer im se ne sviđa tamošnje vrijeme i više bi voljeli živjeti u nekoj drugoj metropoli, poput Pariza ili Milana. Srećom pa je Rakitić i tamo tražen.

Milan je u teškoj financijskoj krizi i pitanje je ima li uopće 35 milijuna eura, koliko Barcelona navodno traži za Rakitića, dakle, ostaje samo PSG, odnosno Juventus kao opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo