U PITANJU JE BUDUĆNOST VATRENOG / Milanu stiglo oštro upozorenje zbog Vlašića: 'Bili biste jako glupi da to sada ne napravite'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vlašić je ponajbolji igrač ruske lige i jedan je od najskupljih igrača na tržištu u Rusiji

12.8.2021.
9:00
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Slavni engleski novinar koji boravi i radi u Rusiji, Danny Armstrong, itekako je dobro upoznat s događajima oko hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića i cijelom transfer-sagom između CSKA i Milana.

Engleski novinar, specijaliziran za ruski nogomet, prati tamošnje događaje na tržištu, a uvjerljivo najveća priča ovoga ljeta upravo je mogući transfer Vatrenog u redove Milana. Vlašić je ponajbolji igrač ruske lige i jedan je od najskupljih igrača na tržištu u Rusiji, ali već mjesecima se nikako njegov CSKA ne uspijeva dogovoriti s Milanom oko odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bili bi glupi da ga ne kupe'

CSKA potražuje, navodno, 30 milijuna eura i to odmah, a Milan je spreman dati toliko, ali na dvije rate. Talijani bi prvo dali pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu, a onda bi sljedećeg ljeta dovršili transfer i otkupili ga za 25 milijuna eura. Moskovljanima to ne odgovara i žele novac odmah, a Milan ima malu financijsku stisku i puno im je dati 30 milijuna odjednom, iako tih 30 milijuna eura za igrača poput Vlašića zaista i nije tako mnogo, ako se u obzir uzme aktualno stanje na nogometnom "mercatu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje viđenje te situacije dao je i Armstrong i on također tvrdi da je 30 milijuna eura vrlo prihvatljiva cijena za Vlašića.

"Sad kad je Hauge otišao iz Milana, talijanski klub mora hitno tražiti pojačanja u napadu. Bilo bi glupo da sada ne plate ono što CSKA traži za Vlašića. Khvicha Kvaratskhelia i Sardar Azmoun su također dobre opcije iz Rusije", napisao je Armstrong.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo