MILANSKI VELIKAN MOGAO BI PONOVNO BITI PRODAN: / Prva ponuda je odbijena, ali druga zvuči kao nešto ćemu se ne može reći ne

Image
Foto: AFP

Prva ponuda je odbijena, ali sada spremaju drugu koja bi bila bitno veća

12.1.2019.
15:09
AFP
VOYO logo

Talijanski mediji danas izvještavaju da su investitori iz Hong Konga već uspostavili kontakt s vlasnicima Intera kako bi vidjeli bi li oni bili voljni prodati klub. Il Messaggero tvrdi da su trenutni vlasnici kluba, Suning grupacija, odbili prvobitnu ponudu iz Hong Konga, ali da se sprema nova, puno bogatija.

Navodno su investitori iz Hong Konga spemni ponuditi 800 milijuna eura, što je ponuda koja će svakako natjerati trenutne vlasnike da dobro razmisle. Ipak, pitanje je je li "gazda" Suninga Zhang Jindong spreman prodati Inter, tek što se talijanski velikan počeo vraćati na pravi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posložili kockice

Podsjetimo, Interu bi uskoro mogle biti ukinute sankcije vezane za pravila o financijskom fair playu, a Nerazzurri su nedavno dobili i novog direktora Beppea Marottu koji je doveden nakon što je u Juventusu napravio odlične stvari.

Inter se trenutno nalazi na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice i na dobrom su putu da osiguraju igranje Lige prvaka i sljedeće sezone. Također, aktivno pregovaraju s Maurom Icardijem oko potpisa novog ugovora pa bi ako obje stvari završe kako žele u iduću sezoni mogli ući s povećanim ambicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo