MILAN BEZ REBIĆA SRUŠIO TORINO I POBJEGAO INTERU: / Leao i Kessie donijeli Rossonerima tri boda

Image
Foto: Profimedia

Nogometaši Atalante nastavili su pozitivan niz

9.1.2021.
23:03
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 17. kola Serie A nogometaši vodećeg AC Milana su na svom terenu pobijedili Torino sa 2-0, a strijelci su bili Rafael Leao (25) i Franck Kessie (36-PEN).

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zaražen koronavirusom, nije bio u sastavu Milana, dok je ZlatanIbrahimović, koji se je oporavio od ozljede, ušao u igru u 85. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 17. kolu nogometaši Genoe su kod kuće svladali Bolognu sa 2-0, a strijelci za važnu pobjedu u borbi za opstanak bili su Miha Zajc (44) i Mattia Destro (55). Za Genou Milan Badelj je odigrao cijeli susret, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Atalante nastavili su pozitivan niz, svladavši u subotu u gostima Benevento sa 4-1. To im je treća pobjeda u nizu, a strijelci su bili Josip Iličić (30), Rafael Toloi (69), Duván Zapata (71) i Luis Muriel (86).

Za domaćine jedini pogodak zabio je Marco Sau (50). Mario Pašalić je i dalje na listi ozlijeđenih igrača Atalante, dok je branič Boško Šutalo ostao na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo