MESSIJEVA NOĆ STRAVE I UŽASA: / Spašavali ga tjelohranitelji; 'Vrijeđali su ga i htjeli napasti, a prije toga se slomio u svlačionici i priznao'

Image
Foto: Profimedia/Screenshot

Leo Messi proživio je turbulentnu noć

9.5.2019.
10:16
Profimedia/Screenshot
VOYO logo

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi zasigurno što prije želi zaboraviti utorak navečer, noć kad je njegova Barcelona prokockala veliku prednost 3-0 koju je imala nad Liverpoolom i uslijed poraza od 4-0 ispala iz Lige prvaka, isto kao i prošle godine od Rome u polufinalu natjecanja.

Image
MESSI POKAZAO NEKOREKTNOST: /

Nakon utakmice Barcin autobus ga ostavio na Anfieldu

Image
MESSI POKAZAO NEKOREKTNOST: /

Nakon utakmice Barcin autobus ga ostavio na Anfieldu

Guardian: 'Leo se slomio, zaplakao i priznao da mu je to najteža noć u karijeri'

Kako piše ugledni Guardian, Leo se slomio, zaplakao i priznao da mu je to najteža noć u karijeri. No tu njegovim mukama nije bio kraj. Nakon što se predugo zadržao na dopinškoj kontroli, autobus s igračima i stožerom Barcelone otišao je bez njega na aerodrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Mundo Deportivo: 'Neki su ušli u obračun s Messijem'

U noći na srijedu, negdje oko jedan ujutro po našem vremenu, a u ponoć po engleskom, Messi je napokon dobio dopuštenje da se može pridružiti suigračima te je u društvu timskog menadžera Pepea Coste otišao prema zračnoj luci. Tamo ga je dočekalo novo neugodno iznenađenje, a ovaj put bilo je i nasilja.

Kako javlja katalonski Mundo Deportivo, a prenosi madridski AS, skupina ljutitih i nervoznih navijača, razočaranih užasnom Barceloninom igrom, vidjela je vidno utučenog Argentinca kako prolazi i odmah krenula prema njemu. Bilo je tu vrijeđanja i psovki, neki su se čak htjeli i obračunati s njim pa su morali intervenirati tjelohranitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Do jučer kralj, Mesija, izabrani, spasitelj, a danas - glavni krivac

Dok ga je jedna skupina napadala i vrijeđala, ostatak Barcinih navijača poslao mu je poruke ohrabrenja, pljeskali su mu dok je prolazio kontrolu na putu prema zrakoplovu za Barcelonu. Kako se neke stvari zaborave; prošlog je tjedna bio junak, spasitelj, kralj, Mesija, izabrani, a sad je na udaru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Messi je u mix zoni na stadionu, u pratnji navedenih tjelohranitelja, samo prošao pokraj predstavnika medija. Njegov suigrač Luis Suárez ispričao se navijačima za ispadanje i kazao da su se svi spremni suočiti s kritikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo tužni, povrijeđeni", rekao je Urugvajac i dodao:

“Mi smo ljudska bića, osjećamo bol, frustraciju. Moramo se sabrati za ono što dolazi. Ne može se dogoditi da za dvije minute dobijemo dva gola. Zato moramo razumjeti sve kritike koje će se obrušiti na nas sa svih strana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo