MESSI ZAISTA NAPUŠTA BARCELONU? / Novinar blizak najboljem igraču svijeta otkrio gdje će Leo završiti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Messi je već mjesecima u žestokom sukobu s Upravom kluba

4.7.2020.
20:59
Profimedia
VOYO logo

Nogometnim svijetom glasno je odjeknula vijest da je Lionel Messi prekinuo pregovore o novom ugovoru, odnosno doživotnom ugovoru, s Barcelonom. Messiju ugovor istječe sljedećeg ljeta, a najbolji igrač svijeta mogao bi već ovoga ljeta napustiti klub u kojem je proveo cijelu karijeru, s kojim je osvojio sve i u kojem je postao najbolji igrač svijeta.

Messi je već mjesecima u žestokom sukobu s Upravom kluba i prema posljednjim informacijama koje su se pojavile u španjolskim i engleskim medijima, navodno ga potražuje Manchester City, Messijeva omiljenog trenera Pepa Guardiole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi warms up before the Spanish League football match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on June 30, 2020.,Image: 537698679, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Međutim, novinar beIN Sporta, Ashraf Ben Ayed, koji se smatra pouzdanim i koji je navodno u dobrim odnosima s Messijem, tvrdi da Argentinac nema namjeru ići iz Barcelone.

"Imam potvrdu da Messi želi karijeru završiti u Barceloni. Do prije nekoliko tjedana u njegovom ugovoru je postojala klauzula prema kojoj je mogao otići potpuno besplatno, ali on uopće nije razmišljao o tome. Leo želi da Barcelona ima uspješan projekt u novoj sezoni, želi osvojiti Ligu prvaka. Poznajem ga već dugi niz godina i znam dobro kako razmišlja", kazao je novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo