MESSI PROGLASIO KRAJ RATA S BARCELONOM: / Ove njegove riječi i priznavanje pogreške upravo obilaze svijet

Image
Foto: Profimedia

'Priznajem svoje greške, ali ako su i bile, to je samo za bolju i jaču Barcelonu'

30.9.2020.
8:10
Profimedia
VOYO logo

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi, ako ćemo vjerovati onom što je kazao u ekskluzivnom intervjuu za katalonski Sport, zakopao je ratnu sjekiru s Barcelonom i priznao pogrešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BARCELONI PRIJETI KATASTROFALAN SCENARIJ: /

U godinu dana mogli bi ostati bez Messija i njegovog nasljednika

Image
BARCELONI PRIJETI KATASTROFALAN SCENARIJ: /

U godinu dana mogli bi ostati bez Messija i njegovog nasljednika

Poslao poruke pomirenja, isprike i zajedništva

Naime, kapetan Barcelone, simbol kluba, najveća zvijezda i najbolji strijelac u povijesti, poslao je poruke pomirenja, isprike i zajedništva. Potpuno suprotne od onih koje je odašiljao zadnjih mjesec i pol, što je postala globalna tema koja je punila sportske rubrike i tresla sportsku Kataloniju kao nikad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toliko neslaganja i sukoba, želim konačno stati na kraj svemu tome, hoću da se takve stvari više ne ponavljaju. Svi navijači Barcelone moraju se ujediniti i znati da najbolje tek dolazi. Još više strasti i entuzijazma je jedini način da dosegnemo sve naše ciljeve koji su uvijek najviši mogući, uvijek ujedinjeni i veslajući u istom smjeru", poručio je Messi, koji se po prvi put otvorio za javnost nakon što je izazvao potres na Camp Nou kada je poslao burofaks zatraživši transfer. Međutim, ostao je, iako se pisalo kako je stvar s Man Cityjem već riješena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznajem svoje greške, ali ako su i bile, to je samo za bolju i jaču Barcelonu. Želim svima poslati poruku da ako ih je zasmetalo što sam rekao ili učinio, da je to bilo samo za boljitak kluba, ne za osobni interes".

Poručio javno što misli o odnosu Barcelone prema Suarezu

Za razliku od Messija izlaz je pronašao njegov najbolji prijatelj, Urugvajac Luis Suarez, koji je nakon šest godina prešao u rivalski Atletico Madrid. Messi je jasno poručio što misli o tome kako se Barcelona ponijela prema Urugvajcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretpostavio sam kako će to izgledati i kad sam ušao u svlačionicu vidio sam bolnu istinu, da te nema u momčadi. Kako će teško biti ne dijeliti svaki dan s tobom, na terenu i izvan njega. Nedostajat ćeš nam, to sigurno. Tolike godine, toliko popijenih čajeva, toliko pojedenih ručkova, večera... Puno stvari iz svakodnevnog života koje neće biti zaboravljene, ali baš nikad", napisao je Messi na Instagramu uz zajedničke fotografije na rastanku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu i još više igrati protiv tebe. Zaslužio si da se oproste od tebe kako i dolikuje jednome od najvažnijih igrača u povijesti kluba koji je napravio važne stvari s momčadi i pojedinačno. A ne da te izbace kako su napravili. Ali istina je da me u ovom trenutku više ništa ne iznenađuje".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo