Messi poslao poruku koju je cekala cijela Katalonija

Lionel Messi nije imao briljantnu sezonu, bas kao i cijela Barcelona. Uoci potpisivanja novog ugovora s Barcelonom, izjavio je kako ce ostati u klubu dok god to navijaci zele.

19.5.2014.
19:18
VOYO logo

"Uvijek sam govorio da zelim ostati u svom domu, u Barceloni", porucio je danasLeo Messi i potpisao novi ugovor s katalonskim klubom.

S novim ugovorom Messi postaje najplaceniji nogometas svijeta, a godisnji ugovor mu uz bonuse moze premasiti cak 25 milijuna eura. Ono sto mu je minimalno zagarantirano je 20 milijuna eura godisnje sve do njegovog isteka 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je dosad zaradivao godisnje 13 milijuna eura, a ono sto je u novom ugovoru ostalo nepromijenjeno je izlazna klauzula koja i dalje iznosi cak 250 milijuna eura, dovoljno da odbije potencijalne kupce. Messi je u dresu Barcelone srusio vec niz rekorda, a u 425 nastupa u dresu katalonskog kluba, postigao je 354 pogotka.

"Ova sezona nije bila kakvu smo zeljeli i sigurno nije bila medu mojim boljima. Medutim uvjeren sam da ce vec sljedeca biti bolja i posve drugacija. O mojoj buducnosti odlucit ce celni ljudi Barcelone, no moj izbor je ostanak sve dok osjecam njihovu privrzenost. Kada osjetim da vise nije tako, potrazit cu novu soluciju", rekao je Argentinac i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu samo reci navijacima da mi je jako zao zbog ove sezone i obecati da cemo sljedece sezone biti bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo